7è mes d’embaràs | 7º mes de embarazo

Submergint-me en l’últim trimestre d’aquest segon embaràs.

Ja només em queden 2 mesos i poquet per veure-li la carona al petit Adrià. És un tòpic, ho sé, però passa massa ràpid tot plegat. Com tot, com la vida, que intentem capturar-la però se’ns escola entre les presses dels dies i l’ànsia de mirar endavant.

embarazo 7 meses

Aquesta segona panxa l’estic podent lluïr al sol, i això m’agrada. Tot i que la calor ha estat insoportable, l’estiu permet alleugerir-se de roba (cosa que s’agraeix perquè pots vestir-te força bé sense haver de gastar-te un dineral) i remullar-se molt, passejar per la platja, passar hores a la piscina, etc.

fotos embarazo

Ara ja em noto més pesada i l’esquena ho pateix. De kilos no vaig malament (de moment 9 kg i pico) però qualsevol moviment senzill multiplica per 100 el cansament. He començat a utilitzar el coixí de lactància per dormir, perquè útlimament ja no dormia tan bé, i necessito descansar més. El cos demana reduir el ritme i és una mica el que estic fent. Continuo amb el ioga, que em va molt bé per millorar les molèsties físiques i mantenir-me activa, a més per aprendre a relaxar-me i meditar, connectant amb les meves sensacions i emocions per preparar-me pel part.

En fi, que l’última etapa és preciosa, perquè et sents més aprop del bebé, perquè comences a olorar la seva roba, a imaginar la seva cara, a submergir-te en un univers de cotó fluix que et prepara per a la màxima felicitat!

Captura de pantalla 2015-08-15 a les 13.10.15

I recordeu, si esteu embarassades arribant com jo al final del vostre embaràs i voleu tenir unes fotos precioses de record, no dubteu a posar-vos en contacte amb Baby-Boom Sitges, sabrà capturar aquests moments fantàstics com ningú! Gràcies Ramiro 🙂

* Gràcies també a l’Helena, el Toni i la Rosa Maria per deixar-nos fer la sessió de fotos a casa seva.


Sumergiéndome en el último trimestre de este segundo embarazo.

Ya sólo me quedan 2 meses y poco para verle la carita al pequeño Adrià. Es un tópico, lo sé, pero pasa demasiado rápido. Como todo, como la vida, que intentamos capturarla pero se nos esfuma entre las prisas de los días y el ansia de mirar adelante.

Esta segunda barriga sí la puedo lucir al sol, y eso me encanta! Aunque el calor ha sido insoportable, el verano permite aligerarse de ropa (cosa que se agradece porque puedes vestirte bastante bien sin tener que gastarte un dineral) y remojarse mucho, pasear por la playa , pasar las horas en la piscina, etc.

Ahora ya me siento más pesada y la espalda lo padece. De kilos voy bastante bien (de momento 9 kg) pero cualquier simple movimiento multiplica por 100 el cansancio. He empezado a utilizar el cojín de lactancia para dormir, porque útlimament ya no dormía tan bien, y necesito descansar más. El cuerpo pide reducir el ritmo y es un poco lo que estoy haciendo. Continúo con el yoga, que me va muy bien para mejorar las molestias físicas y mantenerme activa, además para aprender a relajarme y meditar, conectando con mis sensaciones y emociones para prepararme para el parto.

En fin, que la última etapa es preciosa, porque te sientes más cerca del bebé, porque empiezas a oler su ropa, a imaginar su cara, a sumergirte en un universo de algodón que te prepara para la máxima felicidad!

* Si estás llegando como yo al final de su embarazo y quieres tener unas fotos preciosas de recuerdo, no dudes en ponerte en contacto con Baby-Boom Sitges, sabrá capturar esos momentos fantásticos como nadie! Gracias Ramiro 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “7è mes d’embaràs | 7º mes de embarazo

  1. Cisa

    Que ràpid passa el temps! En un no rés tens al un nou petit a casa. Gaudeix de la recta final! Per cert, tens tota la raó, són unes fotos precioses.

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?