‘Moodboard’ per l’habitació de l’Adrià | Inspiración para la habitación de Adrià

moodboard #babyadrià#babyadrià

Potser vaig una mica tard, però aquest segon embaràs m’està passant bastant ràpid. Ja estic al tercer trimestre i és ara quan em ve de gust pensar en coses més concretes pel petit Adrià: rescatar roba i objectes que heredarà del Roger, evidentment, però també donar-li la seva pròpia especificitat i protagonisme. Per això he començat per fer un moodboard.

Un moodboard és un mur o tauler d’inspiració, un collage. Vosaltres no heu col·leccionat mai postals, retalls de revistes, teles, etc. que us agradaven? Es pot fer físic o virtual, com aquest.

Qualsevol projecte de creació, en aquest cas de decoració, comença pel ‘moodboard’, és simplement una eina per desenvolupar la creativitat, al voltant d’un tema, gràcies al qual t’arriba la inspiració. També va bé per filtrar idees.

Aquest és doncs el meu tauler d’inspiració per l’habitació de l’Adrià, a veure com queda reflectit a la realitat… hehehe! Us ensenyaré el resultat 😉


Quizás voy un poco tarde, pero este segundo embarazo me está pasando bastante rápido. Ya estoy en el tercer trimestre y es ahora cuando me apetece pensar en cosas más concretas para el pequeño Adrià: rescatar ropa y objetos que heredará de Roger, evidentemente, pero también darle su propia especificidad y protagonismo.
Por eso he empezado haciendo un moodboard, es decir, un muro de inspiración, o collage, como le queráis decir. ¿Nunca habéis coleccionado postales, recortes de revistas, telas, etc. que os gustaban? Cualquier proyecto de creación, en este caso de decoración, comienza por un ‘moodboard’, es simplemente una herramienta para desarrollar la creatividad, en torno a un tema, gracias al cual te llega la inspiración. También va bien para filtrar ideas.

Este es pues mi tablero de inspiración para la habitación de Adrià, a ver como queda reflejado en la realidad … jejeje! Os enseñaré el resultado;)

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “‘Moodboard’ per l’habitació de l’Adrià | Inspiración para la habitación de Adrià

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?