Cuina fàcil i menja bé | Cocina fácil y come bien

A mi m’agrada menjar bé i a casa cuinem bastant: cada dia fem dinar (perquè ens emportem “tupper”) i el sopar. No em desagrada cuinar, però tampoc us negaré que és bastant agobiant haver de pensar i planificar els menús diaris, i a vegades acabes cuinant a contra-rellotge al vespre, o improvitzant, perquè la veritat és que se’t acaben les idees i se’t tira el temps a sobre! No us passa?

A tot això s’hi ha d’afegir que jo ara mateix tinc molta gana i disfruto molt cuinant i menjant (coses de l’embaràs, hehehe), m’agrada seleccionar bé el què compro, que sigui de qualitat i sobretot intento que sigui el més sa i equilibrat possible per nosaltres i pel Roger (ja sabeu que sóc embaixadora del moviment #foodiekids i he de predicar amb l’exemple!). Tot això doncs implica currar-s’ho una mica, i també implica invertir temps, del que sempre anem escassos tots plegats, oi?

Per sort cada vegada hi ha més opcions i serveis que ofereixen facilitats i ens ajuden en això de la cuina i l’alimentació. Avui us vull parlar del servei que ofereix “Yocomobien”, l’acabo de provar i em sembla que us pot interessar a més d’un/a, per això us el recomano i us explico com va.

yocomobien

“Yocomobien” ofereix un servei molt pràctic: ells dissenyen diferents menús i tu esculls el menú setmanal, després t’envien els productes i el receptari.

I com funciona? Captura de pantalla 2015-05-19 a les 21.17.36

Tenen diferents tipus de cistelles/menús (casolà, exprés, lleuger, de dinar, de sopar, dieta etc.), pots configurar-te el teu menú ideal, amb receptes comodí que es poden canviar. Xafardegeu la seva web i trobareu tota la info.

Aquesta és la cistella que m’han enviat a mi per a que ho provi: 5 menús per 2 persones, amb les seves corresponents receptes, i els ingredients.

FullSizeRender

FullSizeRender_3

FullSizeRender_2

FullSizeRender_1

Jo ja m’he estrenat i he preparat la nostra primera recepta! Per regla general, totes es fan en 30 minuts o menys.

IMG_5489

Espero que us hagi semblat interessant. Us animo a provar-ho perquè us pot facilitar molt la vida!


A mí me gusta comer bien y en casa cocinamos bastante: cocinamos la comida (porque nos llevamos “tupper”) y la cena, todos los días. No me desagrada cocinar, pero tampoco os voy a negar que es bastante agobiante tener que pensar y planificar los menús diarios, y a veces pasa que acabas cocinando a contrareloj por la noche, o improvisando, porque la verdad es que se te acaban las ideas y se te echa el tiempo encima! No os pasa?

A todo esto hay que añadir que yo ahora mismo tengo mucha hambre y disfruto mucho cocinando y comiendo (cosas del embarazo, jejeje), me gusta seleccionar bien lo que compro, que sea de calidad y sobre todo intento que sea lo más sano y equilibrado posible para nosotros y para Roger (ya sabéis que soy embajadora del movimiento #foodiekids y tengo que practicar con el ejemplo!). Todo esto pues implica currarselo un poco, y también implica invertir tiempo, de lo que siempre vamos todos escasos, verdad?

Por suerte cada vez hay más opciones y servicios que ofrecen facilidades y nos ayudan en esto de la cocina y la alimentación. Hoy os quiero hablar del servicio que ofrece “Yocomobien”, lo acabo de probar y me parece que le puede interesar a más de uno/a, por eso os lo recomiendo y os cuento como va.

Yocomobien ofrece un servicio muy práctico: ellos diseñan diferentes menús y tu escoges el menú semanal, luego te envían los productos y el recetario.

Tienen diferentes tipos de cestas/menús (casero, expreso, ligero, de comer, de cenar, dieta etc.), puedes configurar a tu tu menú ideal, con recetas comodín que se pueden cambiar. Daros un paseo por su web y encontraréis toda la info.

A mi me han enviado a casa para que lo pruebe: 5 menús para 2 personas, con su correspondiente recetario, y los ingredientes. Yo ya me he estrenado y he preparado nuestra primera receta!

Espero que os haya parecido interesante. Os animo a probarlo porque os puede facilitar mucho la vida!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Cuina fàcil i menja bé | Cocina fácil y come bien

 1. Núria

  Sembla interessat, ens ho mirarem.

  T’aconsello que també et miris la APP Menuterraneus, es una aplicació de mobil o tauleta on es pot incloure el menú (o menús si tens fills en escoles diferents) de l’escola i en base això fan el menú del sopar i el teu per a que pogueu menjar el mateix per sopar 😉

  Es crea un menú semanal i pots triar menú lleuger, per a esportistes i algun altre, tamné pots dir si saps cuinar o si cuines poc i encara pots afegir si vols que siguin plants únics o no.

  Un cop creat el menú, et desglossa els ingredient i et fa la llista de la compra i tu pots afegir o treure ingredients que ja tens.

  També quan veus els menú et posa la recepta per fer el plat.

  A nosaltres ens va molt bé, perquè pots fer canvis de plats si algun no t’agrada i fins i tot incloure les teves pròpies receptes.

  I en breu posaran l’opció de menús per a celíacs i altres intoleràncies 😉

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?