El nostre viatge a Londres (III) | Nuestro viaje a Londres (III)

London Eye

Big Ben, London Eye, Buckingham Palace. El tercer dia a Londres vam fer oficialment de guiris!

Arriba la tercera entrega del viatge a Londres. Recordar-lo i escriure-ho és com tornar-hi, i això, en moments com ara, amb caloreta i  ganes de vacances, és una via d’escapament ideal! Buscar les fotos, pensar els trajectes… em permet desconnectar de la rutina del dia.

London Eye small and nice2015-04-06 10.15.31 2015-04-06 10.20.30viatge a Londres amb nens 2015-04-06 10.50.51 HDRUn dia radiant, com podeu veure a les fotos. El tercer dia, dilluns, ens vam despertar sota un cel blavíssim i una temperatura molt agradable. Després de pujar a la noria del London Eye, fer les fotos de rigor al Big Ben i passejar-nos per l’abadia de Westminster, vam visitar el número 10 de Downing Street.

2015-04-06 10.55.02

Xino xano vam anar tirant cap a Buckingham Palace, a veure si enganxavem el canvi de guàrdia. Hi ha havia moltíssima gent però vam poder gaudir de la desfilada en tot el seu esplendor! A en Roger li van encantar.

2015-04-06 11.31.03viatge a Londres amb nensBuckingham palace

Els jardins estaven preciosos i vam aprofitar-los al màxim: vam descansar a la gespa, en Roger va fer uns tocs de pilota, vam acostar-nos a la zona infantil per saltar pedres i jugar al sorrall, i com que es va fer l’hora de dinar, al final vam decidir comprar uns “hot dogs” i unes chips i fer un “english picnic” al mateix parc. La improvització a vegades et regala moments senzills però fantàstics!

2015-04-06 11.01.11 viaje a Londres con niños 2015-04-06 11.14.26 2015-04-06 11.43.59 Jardins de Buckingham Palace Londres amb nens Londres con niños2015-04-06 13.09.07A la tarda vam caminar per Picadilly i vam tornar a anar a la botiga de joguines Hamleys, perquè el dia abans havíem trobat tancat. Allà vam estar-hi força estona descobrint tots els racons: però sobretot en Roger va disfrutar amb els Play Mobil i els cotxes i carreteres tipus Scalextrix. Gentada a la botiga i, per mi, una mica agobiant. Crec que fins i tot els petits s’atabalen allà!

Londres amb nens 2015-04-06 14.36.56 Londres con niños Hamleys

No hi ha millor manera de descobrir una ciutat que caminant, passejant pels seus carrers, observant la gent, les cases, escoltant converses de bar, visitant botigues especials… i això vam fer a la tarda, pel barri del Soho.

Londres amb nens

carnaby street

Ja cansats, i per acabar el dia complet de “guiris”, també vam fer un sopar típic anglès! Boníssim 🙂 Tothom diu que a Londres es menja tan malament, però no va ser el nostre cas…

2015-04-06 19.47.08

Fins la propera!

*Enllaços interessants:

Descomptes 2×1 per les atraccions de Londres
Les millors activitats gratis a Londres
Info sobre el transport a Londres


Big Ben, London Eye, Buckingham Palace. El tercer día en Londres hicimos oficialmente de guiris!

Llega la tercera entrega del viaje a Londres. Recordarlo y escribirlo es como volver allí, y eso, en momentos como ahora, con calorcito y ganas de vacaciones, es una vía de escape ideal! Buscar las fotos, pensar los trayectos … me permite desconectar de la rutina del día.

Fue un día radiante, como podéis ver en las fotos. El tercer día, lunes, nos despertamos bajo un cielo azulísimo y una temperatura muy agradable. Después de subir a la noria del London Eye, hacer las fotos de rigor en el Big Ben y pasearnos por la abadía de Westminster, visitamos el número 10 de Downing Street.

Tranquilamente fuimos tirando hacia Buckingham Palace, a ver si llegábamos a ver el cambio de guardia. Había muchísima gente pero pudimos disfrutar del desfile en todo su esplendor! A Roger le encantó.

Los jardines estaban preciosos y pudimos disfrutarlos muchísimo: descansamos en el césped, Roger jugó a la pelota, nos acercarnos a la zona infantil para saltar piedras y jugar en el arenal, y como se nos hizo la hora de comer, al final decidimos comprar unos “hot dogs” y unas chips y hacer un “english picnic” en el mismo parque.

Por la tarde caminamos por Picadilly y volvimos a ir a la tienda de juguetes Hamleys, porque el día anterior estaba cerrado. Allí estuvimos bastante rato descubriendo todos los rincones: pero sobretodo Roger disfrutó con los Play Mobil y los coches y carreteras tipo Scalextrix. Estaba toda la tienda a tope y, para mí, fue un poco agobiante. Creo que incluso los peques se agobian allí!

No hay mejor manera de descubrir una ciudad que caminando, paseando por sus calles, observando la gente, las casas, escuchando conversaciones de bar, visitando tiendas … y eso hicimos por la tarde, por el barrio del Soho.

Ya cansados, y para terminar el día completo de “guiris”, también hicimos una cena típica inglesa! Buenísima 🙂 Todo el mundo dice que en Londres se come tan mal, pero no fue nuestro caso …

Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?