DIY: rosa de Sant Jordi

manualitat rosa de sant jordi amb oueresAvui, com no podia ser d’una altra manera, us ensenyem la nostra manualitat de Sant Jordi: una rosa feta amb oueres, per regalar o per decorar casa vostra. La idea la vaig veure al blog Jan Petit, i la vaig trobar senzilla i adequada per fer amb en Roger. Us animo a fer-la perquè és ben fàcil.

QUÈ NECESSITEM?
Oueres
Pintura vermella i verda
Pinzells
Palets de fusta de broqueta (nosaltres no en teníem i hem fet servir palets de menjar japonès)
Cola de barra
Paper de diari

manualitats sant jordi

PAS A PAS

1.- Trenquem les oueres en parts individuals. No cal fer-ho amb tisores, podem fer-ho estripant-les amb les mans, queda millor.

IMG_4813

2.- Pintem els palets de color verd, que seran les tiges, i les oures de vermell, que seran els pètals de la rosa.

manualitats sant jordi

manualitats de Sant Jordi

Deixem assecar bé.

FullSizeRender_1

3.- Sobreposem 3 parts de les oueres i les traspassem amb un palet de fusta. Podem fixar-ho tot amb una mica de cola perquè no es mogui.rosa sant jordi amb oueresIMG_4820 IMG_4821

4.- Fem les fulles de la rosa amb paper de diari i les enganxem a la tija.manualitat de sant jordi IMG_4822IMG_4823

Deixem que s’assequi tot bé, i ja ho tenim: una rosa que no es marcirà mai i que podreu guardar per sempre 🙂  manualitat sant jordi rosa de sant jordi feta a mà

Bona diada de Sant Jordi a tothom!!!!


Hoy, como no podía ser de otra manera, os enseñamos nuestra manualidad de San Jorge: una rosa hecha con hueveras, para regalar o para decorar su casa. La idea la vi en el blog Jan Petit, y la encontré sencilla y adecuada para hacer con Roger. Os animo a hacerla porque es muy fácil.

¿QUÉ NECESITAMOS?
Hueveras
Pintura roja y verde
Pinceles
Palitos de madera de brocheta (nosotros no teníamos y hemos utilizado palitos de comida japonesa)
Pegamento de barra
Papel de periódico

PASO A PASO

1.- Rompamos las hueveras en partes individuales. No hay que hacerlo con tijeras, podemos hacerlo desgarrándolas con las manos, queda mejor.

2.- Pintamos los palitos de color verde, que serán los tallos, y las hueveras de rojo, que serán los pétalos de la rosa.

3.- Sobreponemos 3 partes de las hueveras y las traspasamos con un palito de madera. Podemos fijar todo con un poco de pegamento para que no se mueva.

4.- Hacemos las hojas de la rosa con papel de periódico y las pegamos en el palo.

Dejamos que se seque todo bien, y ya lo tenemos: una rosa que no se marchitará nunca y que podrás guardar para siempre 🙂 

Que paséis un feliz día de Sant Jordi !!!!

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?