La família creix | La familia crece

anunci segon embaràs

Quines ganes tenia de dir-vos-ho: estic embarassada!!! Aquestes 12 primeres setmanes se’m han fet eternes… i és que ja he entrat al segon trimestre d’embaràs!

Com estic? Contentíssima no, el següent, em fa molta il·lusió i tinc moltíssimes ganes de tornar a viure els millors mesos que per mi pot viure una dona: sentir que portes una nova vida, que va creixent dins teu… és fantàstic!!!! Em trobo bé, ja han passat els malestars i marejos del principi, així que a disfrutar. Em ve molt de gust tornar a tenir un bebé als meus braços, tornar a parir, a criar, a donar el pit… No em fa gens de mandra, de veritat.

Ja fa 4 anys del primer embaràs i sento que aquesta vegada serà molt més conscient. Sé més coses que llavors i tinc més clar el què vull i com ho vull. Intentaré centrar-me en mi, cuidar-me, preparar-me pel part (físicament i mentalment), menjar bé, fer ioga, caminar… a veure si trobo temps per tot! En Roger ja  ho sap i està encantat, això sí: vol que sigui un nen, hahaha! A mi, realment, m’és bastant igual. Una nena em faria moltíssima gràcia, però si és un altre nen també estaré encantada.

anuncio segundo embarazo

Conte “Espero un germanet” de Marianne Vilcoq

anunci segon embaràs

No m’imagino com serà la meva vida amb dos fills, tan acostumats com estem amb en Roger. Però suposo que a mida que passin les setmanes i els mesos aniré fent-me a la idea!

Doncs ja està, ja ho sabeu. A partir d’ara us aniré ensenyant l’evolució de la meva panxa i les sensacions i inquietuds que vaig tenint setmana a setmana. Ah, i pregunteu el què vulgueu, que sempre ajuda compartir experiències.

Un petó i fins la propera.

“La màgia ha començat”

anuncio embarazo


Qué ganas tenía de deciros esto: estoy embarazada!!! Estas 12 primeras semanas se me han hecho eternas … y es que acabo de entrar en el segundo trimestre de embarazo!

¿Cómo estoy? Contentísima no, lo siguiente, me hace mucha ilusión y tengo muchísimas ganas de volver a vivir los mejores meses que para mí puede vivir una mujer: sentir que llevas una nueva vida, que va creciendo dentro de ti … es fantástico!!!! Me encuentro bien, ya han pasado los malestares y mareos del principio, así que a disfrutar. Me apetece mucho volver a tener un bebé en mis brazos, volver a parir, criar, dar el pecho … No me da ninguna pereza, en serio.

Hace 4 años del primer embarazo y siento que esta vez será mucho más consciente. Sé más cosas que entonces y tengo más claro lo que quiero y como lo quiero. Intentaré centrarme en mí, cuidarme, prepararme para el parto (física y mentalmente), comer bien, hacer yoga, caminar … a ver si encuentro tiempo para todo! Roger ya lo sabe y está encantado, eso sí: quiere que sea un niño, jajaja! A mí, realmente, me da bastante igual. Una niña me haría muchísima gracia, pero si es otro niño también estaré encantada.

No me imagino cómo será mi vida con dos hijos, tan acostumbrados como estamos a Roger. Pero supongo que a medida que pasen las semanas y los meses iré haciéndome a la idea!

Pues ya está, ya lo sabéis. A partir de ahora os iré enseñando la evolución de mi barriga y las sensaciones e inquietudes que voy teniendo semana a semana. Ah, y preguntad lo que queráis, que siempre ayuda compartir experiencias.

Un beso y hasta la próxima. La magia ha empezado 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

21 pensaments a “La família creix | La familia crece

 1. Cisa

  Moltíssimes felicitats!!!! Deus estar radiant, i el Roger començant també la increïble aventura de transformar-se en germà gran. Quins nervis! 🙂

  Respon
 2. Cristina

  Vinyet!!! És la segona vegada que t’escric (tot i q sempre et llegeixo) i és que l’ocasió ho mereix: enhorabona!!!!! Quan he llegit el principi del post el pimer que he pensat: que guai!! La veritat és que jo em sento una més del teu món blogueril i em fa il•lusió la notícia! Ja tinc ganes de llegir els pròxims posts!!!
  Un besito!!
  Cristina.

  Respon
 3. Marta

  Enhorabona!!!! Jo ja fa molt, de aquestes experiències., just demà fa 28 anys la meva 1a filla. Però jo vaig passar uns embarassos, que per sort, estava millor que mai. Disfrutau.

  Respon
 4. ariadna

  Ostres noia, moltes felicitaaaatS! Fa poc que et segueixo pero la casualitat ha volgut que m’identifiqui bastant amb tu! 😉 Tinc un petit roger i tambe estic embarassada de 12 setmanes!

  Respon
  1. small and nice Autor de l'entrada

   Hola Ariadna! Què fort, quina coincidència, no? Benvinguda al blog! Arribes a un moment molt dolç de la meva vida. Espero que segueixis llegint el blog, a veure si també tenim les mateixes impressions. Gràcies per seguir-me 🙂

   Respon
 5. gemma

  Moltísimes felicitats! Jo acabo de sortir del segon embaràs. Passa tan ràpid i deixes tans bons propòsits per fer! Aprofita el blog per a fer una mica de diari d’embaràs. Estarem encantats de llegir com et va l’experiència.

  Respon
 6. Glòria Pastells

  Moltes felicitats!!. El millor encara ha d,arribar!. Les mirades, les carícies, les converses, la complicitat entre germans. És màgic!!. Cuida,t molt i si amb el primer va ràpid amb el segon volant!. Un petó!

  Respon
  1. small and nice Autor de l'entrada

   Gràcies Glòria per la felicitació! L’embaràs és una etapa preciosa i tinc ganes de viure-la intensament. M’imagino que quan els tingui als dos serà també fantàstic, tenir germans és preciós. Us aniré explicant les meves sensacions, espero que em llegeixis 😉

   Respon
 7. Eva Gómez

  Moltes felicitats Vinyet!!! 🙂 Sóc l’Eva de Jugaia. No et conec personalment però la Carla i el Quim ja m’han parlat de tu. Una abraçada ben gran de part del Quim, de mi mateixa i de Jugaia!

  Respon
 8. Eva Gómez

  Ei ara he vist el missatge! Com vas poder comprovar no hi vam anar però ja he vist a les fotos de l’instagram que va estar molt bé. Ens vèiem aviat! :)))

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?