Trobada #avuillegim al Festival Món Llibre

Arrenco altre cop el blog després de les vacances, i amb les piles ben carregades! Avui us parlo d’un acte molt i molt interessant en el qual participaré el proper cap de setmana i al que esteu totes i tots convidats! Us ho explico.

Enguany Mammaproof Barcelona participa al Festival Món Llibre de Barcelona (#monllibre15), un festival de literatura per a nens i nenes que ja celebra la seva 11a edició. Allà es presentaran més de 100 activitats concebudes per apropar els llibres als més petits, per despertar en ells el gust per la literatura. Se sumen a aquesta iniciativa pionera més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil, i també hi col·laboren les biblioteques barcelonines i el CCCB i el MACBA, obrint les seves portes per l’ocasió.

mon llibre facebook

Em fa especial il·lusió anunciar-vos que, com agent Mammaproof, participaré al Món LLibre en la primera trobada #avuillegim a Barcelona, el diumenge 19 d’abril, fent de contacontes. El moviment #hoyleemos (en català #avuillegim) va sorgir a Instagram, on s’etiqueten les nostres fotos de llibres infantils. El va inciar la Carmen, autora del blog La Gallina Pintadita, i la Beatriz Millán (autora del blog Madrid, Martina & Myself) va organitzar la primera trobada #hoyleemos a Madrid el novembre de l’any passat.

Podeu consultar el programa de tot el Festival aquí, però ja us avanço les activitats de Mammaproof:

DISSABTE 18 d’ABRIL

12.15h – 13h: Taller de contacontes “Llegir des del bressol” per a pares i mares amb nens de 0-1 any.

cuentosparacrecermonllibre

DIUMENGE 19 d’ABRIL

11.15h – 13.15h Primera trobada #avuillegim a Barcelona

avuillegimmonllibre (1)Ara he d’acabar de decidir quin conte explicaré… no us negaré que estic una mica nerviosa, eh?Això de parlar en públic m’imposa molt. Però és un repte més, i em ve de gust col·laborar en aquesta iniciativa Mammaproof. Així que som-hi!

Espero que us animeu a venir, així ens coneixerem 🙂


Arranco de nuevo el blog después de las vacaciones, y con las pilas bien cargadas! Hoy os anuncio un acto muy, muy interesante en el que participaré el próximo fin de semana y al que está todas y todos invitados! Os lo cuento.

Este año Mammaproof Barcelona participa en el Festival Món Llibre de Barcelona (# monllibre15), un festival de literatura para niños y niñas que ya celebra su 11ª edición. Allí se presentarán más de 100 actividades concebidas para acercar los libros a los más pequeños, para despertar en ellos el gusto por la literatura. Se suman a esta iniciativa pionera más de 40 editoriales de literatura infantil y juvenil, y también colaboran las bibliotecas barcelonesas y el CCCB y el MACBA, abriendo sus puertas para la ocasión.

Me hace especial ilusión anunciaros que, como agente Mammaproof, participaré en el Món Llibre en el primer encuentro #avuillegim en Barcelona, ​​el domingo 19 de abril, haciendo de cuentacuentos. El movimiento #hoyleemos (en catalán #avuillegim) surgió en Instagram, donde se etiquetan nuestras fotos de libros infantiles. Lo iniciar Carmen, autora del blog La Gallina Pintadita, y Beatriz Millán (autora del blog Madrid, Martina & Myself) organizó el primer encuentro #hoyleemos en Madrid en noviembre del año pasado.

Puede consultar el programa de todo el Festival aquí, pero ya os adelanto las actividades de Mammaproof:

SÁBADO 18 de ABRIL

12.15h – 13h: Taller de cuentacuentos “Leer desde la cuna” para padres y madres con niños de 0-1 año.

María Mateo, de “Cuentos para crecer”, experta en lectura temprana para niños nos dará las claves para practicar la lectura temprana en la primera Infacia.

Resolverá preguntas como:
– ¿Qué lesctures seleccionar?
– ¿Cuál es la mejor manera de leer al bebé?
– ¿Qué podemos esperar de una sesión de lectura con bebés? – Cuando iniciarnos?

DOMINGO 19 de ABRIL

11.15h – 13.15h Primer encuentro #avuillegim en Barcelona

Programa

11.15h Bienvenida
11.45h Presentación y pequeño aperitivo a cargo de Hip hip Hurray
12.30h Cuentacuentos a cargo de Vinyet Duran autora del blog Small and nice
12.45h Cuentacuentos a cargo de Carla R. autora del blog Planeta babeta
13.15h Despedida

** Habrá pintacaras y globoflexia a cargo de Maquillaje para niños

** Habrá una mesa de libros infantiles para presentar clásicos y novedades de nuestras editoriales colaboradoras: Kalandraka, Blackie Books, Cruilla, Mundocronopio, Comanegra, Juventud y WonderPonder

 Los hashtags del evento serán: # avuillegimmónllibre # hoyleemosmónllibre

Ahora tengo que decidir qué cuento explicaré… no os voy a negar que estoy un poco nerviosa, lo de hablar en público impone mucho. Pero es un reto más, y me apetece colaborar con esta iniciativa Mammaproof. Así que vamos allá!

Espero que os animéis a venir, así nos conoceremos 😉 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

4 pensaments a “Trobada #avuillegim al Festival Món Llibre

 1. gemma

  Qué temptador! Amb les ganes que tinc jo de desvirtualitzar i cóneixer-vos! Però no sé si podrà ser. L’Arnau fa tot just un mes el diumengue. Em temo que hi haurà massa gent i ell és encara massa petit, però seguiré el hashtags per acompanyar-vos en la distància.

  Respon
  1. small and nice Autor de l'entrada

   Quina llàstima! A mi també m’agradaria anar desvirtualitzant seguidores i seguidors del blog. Però tens un bon motiu per faltar-hi 😉 Segur que hi haurà una altra ocasió Gemma!

   Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?