Per què m’agrada viatjar amb el meu fill | Por qué me gusta viajar con mi hijo

Viatjar, aprendre, créixer. Viatjar amb nens és una gran experiència que té un gran impacte en la seva educació.

Arriben les vacances i molts pares es troben amb el dilema de si emportar-se els nens de viatge o no. La veritat és que nosaltres sempre ho hem tingut clar i no ens ha fet por ni mandra marxar tots junts, al contrari, és el que ens ve de gust fer. Potser inconscientment adaptes el destí a la nova condició familiar, però penso que no hi ha impediments de cap tipus, simplement cal organització i tranquil·litat, i ganes de divertir-se!

viatjar amb nens

Torre Eiffel

París

París

viajar con niños

Finisterre (Galícia)

viatjar amb nens

Santiago de Compostela

viatjar amb nens

Viella

Viatjar implica canvi d’aires, de rutines i trencar amb la monotonia del dia a dia. Això ens senta bé a tots, oi? Marxar uns dies fora ens permet desconnectar, alleujar la tensió de la feina i la casa, oxigenar-nos… i està clar, als nens també els hi senta bé! Viatjar amb ells és una experiència molt positiva, és una oportunitat per reforçar els vincles familiars i per viure moments i situacions que els permeten aprendre moltíssim.

Coneixen altres cultures, veuen com es viu a altres llocs, poden provar menjars nous i diferents, i experimentar idiomes.

M’agrada viatjar amb el meu fill perquè disfruto d’ell, en un context diferent, en un lloc diferent. Som més flexibles i adaptables i contribuïm a crear-li records i experiències familiars inoblidables. Durant l’any, entre el cole i la feina, les famílies tenim poc temps per gaudir junts del dia a dia. Les vacances serveixen per conéixe’ns millor, per fer activitats plegats o, simplement, passejar, descansar, riure.

2014-12-31 14.30.09 HDR

viatjar amb nensPotser, quan us plantegeu organitzar un viatge en família us preguntareu “val la pena?”, perquè hi ha molta gent que considera que viatjar amb nens és un destorb, una complicació, tant d’organització com de pressupost, però personalment crec que val molt la pena, i que els viatges proporcionen eines als nostres fills que poden necessitar en el futur.

viajar con niños

Gijón (Astúries)

viatjar amb furgo amb nens

Galícia

I què poden aprendre? A organitzar-se, a ser pacients, tolerants, curiosos, que la vida no és perfecta, que les diferències són relatives, que el món és divers, que podem viure amb menys…

I recordeu, el més important no és visitar tota una ciutat, sinó VIURE aquella ciutat, sentir coses, passar-ho bé.

Ells potser no recordaran que van veure tal o qual monument o plaça, però recordaran l’experiència, recordaran com van viure aquell viatge, els sentiments que els va proporcionar i el més important, que els seus pares ho van compartir amb ells!


Viajar, aprender, crecer. Viajar con niños es una gran experiencia que tiene un gran impacto en su educación.

Llegan las vacaciones y muchos padres se encuentran con el dilema de si llevarse los niños de viaje o no. La verdad es que nosotros siempre lo hemos tenido claro y no nos ha dado miedo ni pereza irnos todos juntos, al contrario, es lo que nos apetece hacer. Quizás inconscientemente adaptas el destino a la nueva condición familiar, pero pienso que no hay impedimentos de ningún tipo, simplemente debe haber organización y tranquilidad, y ganas de divertirse!

Viajar implica cambio de aires, de rutinas y rompe con la monotonía del día a día. Esto nos sienta bien a todos, ¿verdad? Marchar unos días fuera nos permite desconectar, aliviar la tensión del trabajo y la casa, oxigenarnos … y está claro, a los niños también les sienta bien! Viajar con ellos es una experiencia muy positiva, es una oportunidad para reforzar los vínculos familiares y para vivir momentos y situaciones que les permiten aprender muchísimo.

Conocen otras culturas, ven como se vive en otros lugares, pueden probar comidas nuevas y diferentes, y experimentar idiomas.

Me gusta viajar con mi hijo porque disfruto de él, en un contexto diferente, en un lugar diferente. Somos más flexibles y adaptables y contribuimos a crearle recuerdos y experiencias familiares inolvidables. Durante el año, entre el cole y el trabajo, las familias tenemos poco tiempo para disfrutar juntos del día a día. Las vacaciones sirven para conocernos mejor, para hacer actividades juntos o, simplemente, pasear, descansar, reír.

Quizás, cuando tenéis pensado organizar un viaje en familia os preguntaréis “vale la pena?”, porque hay mucha gente que considera que viajar con niños es un estorbo, una complicación, tanto de organización como de presupuesto, pero personalmente creo que vale mucho la pena, y que los viajes proporcionan herramientas a nuestros hijos que pueden necesitar en el futuro.

¿Y qué pueden aprender? A organizarse, a ser pacientes, tolerantes, curiosos, que la vida no es perfecta, que las diferencias son relativas, que el mundo es diverso, que podemos vivir con menos …

Y recordad, lo más importante no es visitar toda una ciudad, sino VIVIR aquella ciudad, sentir cosas, pasarlo bien. Ellos quizás no recordarán que vieron tal o cual monumento o plaza, pero recordarán la experiencia, recordarán cómo vivieron aquel viaje, los sentimientos que les proporcionó y lo más importante, que sus padres lo compartieron con ellos!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

6 pensaments a “Per què m’agrada viatjar amb el meu fill | Por qué me gusta viajar con mi hijo

 1. Blog de una embarazada

  Bé, ja saps que el que penso sobre viatjar amb nens… que quan li vaig dir a les meves amigues que em portava a l’Ares de viatge de noces em van mirar raro com dient “pobre infeliç”… jajaja…

  Respon
 2. txell

  Aquest any serà el el nostre primer viatge en família, i compto els dies de les ganes que en tinc! Segur serà una experiència satisfactòria. I algun dia somio en viatjar en una furgo com la vostre … Algun dia en que el meu fill porti millor viatjar en cotxe… Feliços viatges!

  Respon
 3. Vanessa

  Totalment a favor! Nosaltres ens escapem a la mínima que podem i, tot i que està clar que la logística no és la mateixa, no deixarem de fer-ho. Seria una pena renunciar a viatjar, és una experiència genial per tots 4!

  Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?