Un papa que mola | Un papá que mola

En Roger és molt del seu pare, però molt. No sé si és perquè és un nen, però a mida que s’ha anat fent gran s’ha aproximat molt a ell: sobretot pel tema futbol, la pilota, l’esport en general, i el surf en particular.

Mai he tingut cap problema per deixar-los sols, al contrari, “s’espavilen” super bé, i quan ell no hi és per algun motiu, l’enyora moltíssim, es posa trist i pregunta molt per ell. I és que és un papa que mola: li ensenya moltes coses, l’ajuda, el porta al coll quan està cansat, el fa riure, juguen junts a pilota… què més es pot demanar? No ens agrada castigar, així que tot i que el renyem quan alguna cosa no està ben feta, el seu papi té paciència (molta) i l’escolta.

Disfruten junts i això és el més bonic que pot tenir una mare, no creieu? Veure’ls riure, feliços 🙂 Ell és el meu pilar i el necessito.

dia del pare

dia del pare

dia del pareCada vegada comparteixen més coses, i espero que quan es faci gran el segueixi admirant i necessitant com ara… però sobretot, que continuïn estant tan units i passant-s’ho bé plegats!

Felicitats papa, t’estimem!


Roger es muy de su padre, pero mucho. No sé si es porque es un niño, pero a medida que se ha ido haciendo mayor se ha aproximado mucho a él: sobre todo por el tema fútbol, la pelota, el deporte en general, y el surf en particular.

Nunca he tenido ningún problema para dejarlos solos, al contrario, “se espabilan” super bien, y cuando él no está en casa por algún motivo, lo añora muchísimo, se pone triste y pregunta mucho por él. Y es que es un papá que mola: le enseña muchas cosas, lo ayuda, lo lleva en brazos cuando está cansado, lo hace reír, juegan juntos a pelota… ¿qué más se puede pedir? No nos gusta castigar, así que aunque le regañamos cuando algo no está bien hecho, su papi tiene paciencia (mucha) y lo escucha.

Disfrutan juntos y eso es lo más bonito que puede tener una madre, no creéis? Verlos reír, felices 🙂 Él es mi pilar y lo necesito.

Cada vez comparten más cosas, y espero que cuando se haga mayor lo siga admirando y necesitando como ahora… pero sobretodo, que sigan estando tan unidos y pasándolo bien juntos.

Felicidades papa, te queremos!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Un papa que mola | Un papá que mola

  1. Anna

    M’Encanta aquest post, pot ser perquè en casa nostra tambe passa igual, encara que el nostre Marc te cosetes que tinc que fer jo i no el seu pare, però a l’hora de jugar el papa es el papa. Vos he descobert fa molt poquet temps, però ha segut un gran descobriment!!!!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?