La festa de súperherois d’en Roger | La fiesta de superhéroes de Roger

Aquest any la temàtica estava claríssima, no tenia alternativa possible. En Roger és súper fan de l’Spiderman i del Batman, així que no em quedava més remei que montar una festa de súperherois. Sabia que era la seva il·lusió, i l’èxit estava assegurat, amb ell i amb molts dels seus convidats!

Així que vaig posar-me mans a l’obra. L’esforç ha sigut considerable, perquè tota la decoració l’he fet jo mateixa, i l’organització també. Però ja sabeu que tots els esforços valen la pena per fer feliços als nostres fills i per veure les seves caretes d’il·lusió i com ho gaudeixen tot intensament.

A través d’Instagram potser ja heu anat veient alguns dels preparatius: disseny invitació, ensobrament, sessions de retallar i enganxar, etiquetes, photocall, etc. Cada dia, quan en Roger se’n anava a dormir, el menjador es transformava en una espècie de “taller xino”, hahaha!

2015-02-24 21.14.32 2015-02-24 21.14.52 2015-02-26 19.54.13

2015-02-28 16.39.34

I després de molts dies de preparació, aquest ha sigut el resultat: la ciutat dels súperherois presidint la taula principal!

festa de súperherois

2015-02-28 16.38.04 2015-02-28 16.38.132015-02-28 16.38.20

2015-02-28 16.38.29

En un raconet de la sala vaig muntar un petit photocall, totalment handmade… vaig imprimir les màscares en cartró i les vaig retallar i enganxar al palet una a una!

2015-02-28 16.38.55

2015-02-28 16.39.02photocall festa súperherois

2015-02-28 17.35.02 photocall fiesta superhéroes

photocall fiesta superhéroes2015-02-28 17.14.02 2015-02-28 21.21.37

Per amenitzar la festa i entretenir els nens vam comptar amb l’animació de “El Cabàs, lleure a mida“, i ha sigut un encert total! En David es va convertir en súperheroi i va fer participar a tots els nens i nenes: disfresses, jocs, maquillatges, globoflèxia i per acabar música i ball! Es van divertir moltíssim i vam riure, així que si us interessa per la vostra festa d’aniversari us ho recomano, contacteu amb ells perquè són encantadors i molt professionals.

2015-02-28 17.21.40 2015-02-28 17.39.45

2015-02-28 17.54.14 2015-02-28 17.58.24 2015-02-28 18.10.08

2015-02-28 18.59.45 2015-02-28 19.02.25

Un altre èxit de la nostra festa de súperherois van ser les ecocrispetes Pip Pop: són boníssimes (però molt eh?) i els peques es queden flipats amb la màquina, veient com salten les crispetes. Pip Pop a més de crispetes ecològiques també tenen eco llaminadures i sucs naturals de veritat, de les quals som molt fans! Perquè és una opció sana i la millor alternativa als “ganxitos”, patates i sucs mega ensucrats (que menys fruita porten de tot).  Així que com a agraïment per haver vingut, vam donar una bosseta de llaminadures ecològiques Pip Pop a cada nen.

2015-02-28 17.32.02 2015-02-28 17.50.33 2015-02-28 17.50.39

La veritat és que ha valgut la pena tot el muntatge, només perquè un cop a casa en Roger em va dir: “mama, gràcies per la festa”, casi em moro de l’emoció! I és que s’ho van passar tots tan tan bé que ho tornaria fer sense ni pensar-m’ho!

I vull donar les gràcies a tots els que vau venir i ho vau disfrutat amb nosaltres. A la family per ajudar en el muntatge del local i sobretot en el fi de festa, a recollir i netejar. Al David de El Cabàs per la gran feina que fa amb els nens, fantàstic! A l’Edu per venir a fer les crispetes, amb el seu bon rotllo i encant habituals, i també per portar els sucs i les “xuxes”. A la Pastisseria Serarols Nin  pel gran pastís i per tot el menjar, perquè estava boníssim! A la Laia per cedir-me el disseny de la invitació i donar-me idees i a la Joana per fer algunes de les fotos d’aquest post.

2015-02-28 21.21.03

2015-02-28 18.41.31

Va ser un gran dia, que suposo que en Roger recordarà quan es faci gran, i és que ara ja és conscient de tot i ho disfruta molt més!

2015-02-28 17.43.53

Espero que us hagi agradat i que us pugui servir d’inspiració si teniu nens que són fans dels súperherois! Fins la propera 🙂


Este año la temática estaba clarísima, no tenía alternativa posible. Roger es súper fan de Spiderman y de Batman, así que no me quedaba más remedio que montar una fiesta de superhéroes. Sabía que era su ilusión, y el éxito estaba asegurado, con él y con muchos de sus invitados!

Así que me puse manos a la obra. El esfuerzo ha sido considerable, porque toda la decoración la he hecho yo misma, y ​​la organización también. Pero ya sabéis que todos los esfuerzos valen la pena para hacer felices a nuestros hijos y para ver sus caritas de ilusión y como lo disfrutan todo intensamente.

A través de Instagram quizás ya fuisteis viendo algunos de los preparativos: diseño invitación, ensobrado, sesiones de cortar y pegar, etiquetas, photocall, etc. Cada día, cuando Roger se iba a dormir, el comedor se transformaba en una especie de “taller chino”, hahaha!

Y después de muchos días de preparación, este ha sido el resultado: la ciudad de los superhéroes presidiendo la mesa principal!

En un rincón de la sala monté un pequeño photocall, totalmente handmade … imprimí las máscaras en cartón y las recorté y pegar el palet una a una!

Para amenizar la fiesta y entretener a los niños contamos con la animación de “El Cabàs, lleure a mida”, y ha sido un acierto total! David se convirtió en superhéroe e hizo participar a todos los niños y niñas: disfraces, juegos, maquillajes, globoflexia y para acabar música y baile! Se divirtieron muchísimo y nos reímos, así que si os interesa para vuestra fiesta de cumpleaños os lo recomiendo, contactar con ellos porque son encantadores y muy profesionales.

Otro éxito de nuestra fiesta de superhéroes fue las ecopalomitas de maíz Pip Pop: son buenísimas (pero muy eh?) Y los peques se quedan flipados con la máquina, viendo como saltan las palomitas. Pip Pop además de palomitas ecológicas también tienen eco golosinas y zumos naturales de verdad, de los cuales somos muy fans! Porque es una opción sana y la mejor alternativa a los “ganchitos”, patatas y zumos mega azucarados (que menos fruta llevan de todo). Así que como agradecimiento por haber venido, dimos una bolsita de golosinas ecológicas Pip Pop a cada niño.

La verdad es que ha valido la pena todo el montaje, sólo porque una vez en casa Roger me dijo: “mamá, gracias por la fiesta”, casi me muero de la emoción! Y es que lo pasaron todos tan tan bien que lo volvería hacer sin pensarlo!

Y quiero dar las gracias a todos los que vinistéis y lo habéis disfrutado con nosotros. A la family por ayudar en el montaje del local y sobre todo en el fin de fiesta, a recoger y limpiar. A David de El Cabàs por el gran trabajo que hace con los niños, fantástico! A Edu por venir a hacer las palomitas, con su buen rollo y encanto habituales, y también por traer los zumos y las “chuches”. A la Pastelería Serarols Nin por el gran pastel y por toda la comida, porque estaba riquísima!

Fue un gran día, que supongo que Roger recordará cuando se haga mayor, y es que ahora ya es consciente de todo y lo disfruta mucho más!

Espero que os haya gustado y que os pueda servir de inspiración si tenéis niños que son fans de los superhéroes! Hasta la próxima 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

7 pensaments a “La festa de súperherois d’en Roger | La fiesta de superhéroes de Roger

  1. Marta García

    Que xulo! M”ha encantat! Fins i tot hagués disfrutat jo! Jeje
    És el Palau del Rei Moro a Sitges oi? He anat a algun cumple allà 🙂
    Felicitats!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?