La revolució del menú infantil: #FOODIEKIDS | La revolución del menú infantil

foodiekids revolution

Per què no eduquem el paladar dels més petits? Ensenyem-los a disfrutar del bon menjar!

Ho sabem, l’alimentació dels nens i nenes és molt important, importantíssima. A casa intentes fer-ho bé,  però quan vas pel món i menges en restaurants, et trobes sempre el mateix: menús infantils simples i poc sans, plens de fregits, refregits o sempre pasta amb salsa de tomàquet de pot. Amb l’excusa de que “als nens no els agrada res més” s’oblida que ells també tenen dret a poder escollir menjar de qualitat, productes de temporada, aliments sans i nutritius.

aguacate

Mammaproof s’ha proposat difondre aquesta idea i ha impulsat el moviment #FOODIEKIDS Revolution, del qual a partir d’avui sóc embaixadora. Aquest moviment col·laboratiu pretén implicar diversos sectors de la societat amb l’objectiu global de que els nens valorin i gaudeixin del bon menjar.

La tercera Guia Mammaproof inclourà doncs restaurants compromesos en oferir una alternativa sana als nostres peques, què us sembla? Si voleu unir-vos a aquest moviment signeu el manifest i feu-ne difusió, podeu proposar restaurants de la vostra ciutat a través de les xarxes socials amb el hashtag #foodiekids i #RutaMmmp.

Us sumeu a la causa de revolucionar els menús infantils?

Manifiesto #FOODIEKIDS

cuineta

Podeu començar a casa: els nens són molt curiosos així que no costa gens que mostrin interés per tot allò que fem i els ensenyem: que ens acompanyin a comprar la fruita i la verdura, que ens ajudin a cuinar, que mirin, que toquin… així coneixeran els aliments, les seves textures, els seus sabors. En Roger i jo de tant en tant cuinem junts, voleu veure les nostres receptes?

LET’S FOODIEKIDS!

foodiekids2foodiekids1


¿Por qué no educamos el paladar de los más pequeños? Enseñémosles a disfrutar de la buena comida!

Lo sabemos, la alimentación de los niños y niñas es muy importante, importantísima. En casa intentas hacerlo bien, pero cuando vas fuera y comes en restaurantes, te encuentras siempre lo mismo: menús infantiles simples y poco sanos, llenos de fritos, refritos o siempre pasta con salsa de tomate de bote. Con la excusa de que “los niños no les gusta nada más” olvida que ellos también tienen derecho a poder elegir comida de calidad, productos de temporada, alimentos sanos y nutritivos.

Mammaproof se ha propuesto difundir esta idea y ha impulsado el movimiento #FOODIEKIDS Revolution, del que a partir de hoy soy embajadora. Este movimiento colaborativo pretende implicar diversos sectores de la sociedad con el objetivo global de que los niños valoren y disfruten del buen comer.

La tercera Guía Mammaproof incluirá pues restaurantes comprometidos en ofrecer una alternativa sana a nuestros peques, ¿qué os parece? Si desea unirse a este movimiento firme el manifiesto, y proporcione difusión, puede proponer restaurantes de su ciudad a través de las redes sociales con el hashtag #foodiekids y #RutaMmmp.

¿Os sumáis a la revolución de los menús infantiles?

Pues podéis empezar en casa: los niños son muy curiosos así que no cuesta nada que muestren interés por todo lo que hacemos y les enseñamos: que nos acompañen a comprar la fruta y la verdura, que nos ayuden a cocinar, que miren, que toquen … así conocerán los alimentos, sus texturas, sus sabores. Roger y yo a veces cocinamos juntos, ¿habéis visto nuestras recetas?

LET’S FOODIEKIDS!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “La revolució del menú infantil: #FOODIEKIDS | La revolución del menú infantil

  1. Mavi

    Vynet Muchas gracias por compartir tu experiencia y poner palabras en el sentir de muchos de nosotros. Estoy convencida de que entre todos conseguiremos hacer reflexionar a muchos restauradores. Un abrazo y bienvenida a la guerrilla! 🙂

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?