Tapabolquers fets a mà | Cubrepañales hechos a mano

La història de la Ivette és una història de força i superació, de voluntat i convenciment personal. I és que la Ivette emana intensitat i vitalitat en tot allò que diu i expressa, i per tant també en la roba que crea.

M’entusiasma el món 2.0 perquè em permet conèixer gent nova, projectes interessants i innovadors, i sobretot descobrir persones motivadores, amb les idees clares, amb opinió i objectius, com la Ivette.

I quan les trobo m’atrapen, i no puc fer res més que compartir-les aquí, perquè enamorin a més i més gent. Em va passar amb la Laura de “Mamis and minis” i ara m’ha passat un altre cop amb la Ivette i la marca dels seus tapabolquers (o “culottes” ) Suindiatic.

suindiatic

Ivette Suindiatic

Tal i com m’explica la Ivette, la seva vena artística amb la roba va néixer amb una doble necessitat: la de superar una malaltia, que la va tenir molt temps a casa, allunyada del ritme frenètic d’estudis i feina; i l’altra, al ser mare, la de tenir “culottes” bonics per la seva filla. Cosir i crear la van curar, la van fer feliç, i els anys i la constància la van empènyer a començar la seva nova aventura: Suindiatic. 

La Ivette es deixa inspirar, sense pressions, i així aconsegueix fer coses precioses com aquestes…  culottes pana i gris tapabolquers fets a mà

llana

culotte fet a mà llanaculotte fet a mà globusCubrepañal hecho a mano Colour Tree cubrepañales hechos a mano cubrepañales hechos a manotapabolquers fets a mà culottes fets a mà Suindiatic cultores cubrepañales hechos a mano Anchors

Què us semblen? Us han seduït com a mi? Doncs que sapigueu que Suindiatic tindrà pàgina web molt aviat, fins llavors podeu veure totes les creacions i contactar amb la Ivette a través de la seva pàgina de Facebook i del seu perfil d’Instagram.

Fins la propera mamis! 🙂


La historia de Ivette es una historia de fuerza y superación, de voluntad y convencimiento personal. Y es que Ivette emana intensidad y vitalidad en todo lo que dice y expresa, y por tanto también en la ropa que crea.

Me entusiasma el mundo 2.0 porque me permite cada día conocer gente nueva, proyectos interesantes e innovadores, y sobre todo descubrir personas motivadoras, con las ideas claras, con opinión y objetivos, como Ivette.

Y cuando las encuentro me atrapan, y no puedo hacer nada más que compartirlas aquí, porque enamoren a más y más gente. Me pasó con Laura de “Mames and minis” y ahora me ha pasado de nuevo con Ivette y la marca de sus “culottes” (cubrepañales), Suindiatic.

Tal y como me cuenta Ivette, su vena artística con la ropa nació con una doble necesidad: la de tener “culottes” bonitos por su hija, y la otra, la de superar una enfermedad, que la tuvo mucho tiempo en casa, alejada del ritmo frenético de estudios y trabajo. Coser y crear la curaron, la hicieron feliz, y los años y la constancia la empujaron a comenzar su nueva aventura: Suindiatic.

Ivette se deja inspirar, sin presiones, y así consigue hacer cosas preciosas como las que os enseño en las fotos.

¿Qué os parecen? Os han seducido como a mí? Pues que sepáis que Suindiatic tendrá página web muy pronto, hasta entonces podéis ver todas las creaciones y contactar con Ivette a través de su página de Facebook y de su perfil de Instagram.

Hasta la próxima mamis! 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?