Som culturistes | Somos culturistas

Diu Joan Margarit, que és un crim deixar els nens sense cultura, perquè és com deixar-los sense calefacció o deixar-los amb gana. I és que afirma el poeta, que la cultura dóna eines per resoldre la intempèrie moral, la pèrdua, la soledat… situacions que tots els adults hem d’afrontar al llarg de les nostres vides. Un aprenentatge que s’ha de cultivar durant la infància: anar al teatre, escoltar música, aprendre a tocar un instrument, explicar contes, llegir molt.

culturista aina bestard

Il·lustració d’Aina Bestard

Per això us parlo avui de la Revista “El Culturista”, l’agenda familiar de Barcelona, una nova publicació gratuïta que parteix de la premissa de que els nens també tenen necessitats culturals. M’agrada la seva filosofia, la seva estètica i disseny cuidat i tot el contingut que ofereix en les diferents seccions.

culturista portadaculturista ciutat culturista

Nosaltres no som de Barcelona, ni som precisament gaire “urbanites”, més aviat al contrari, però per sort tenim la gran ciutat molt aprop de casa i som conscients de que l’oferta cultural i d’oci de Barcelona és molt rica i àmplia, per això ens hi desplacem quan hi ha un bon motiu!

Fa un parell de caps de setmana van celebrar la festa de presentació de la revista, a la Llibreria Calders i ens vam animar a anar-hi. Va valdre la pena, els nens s’ho van passar d’allò més bé!

2015-01-10 11.24.32

IMG_9148 IMG_9155

2015-01-10 11.36.10

2015-01-10 11.30.22  2015-01-10 11.50.12

2015-01-10 11.52.48  2015-01-10 11.42.51

2015-01-10 12.04.54

2015-01-10 12.16.49

IMG_9160

Va ser un dia molt agradable. A la tarda vam aprofitar per anar a veure titelles a la Sala Fènix i així vam tancar un dissabte cultural rodó!

Us animo a subscriure-us a la revista per descobrir tots els seus continguts i seccions. Totes les propostes culturistes són activitats i productes curosament seleccionats i filtrats, per tant són divertits i, sobretot, interessants.

És molt enriquidor viure la cultura amb els nostres fills i compartir activitats d’oci plegats. Intenteu fer-ho el més sovint possible!


Dice Joan Margarit, que es un crimen dejar a los niños sin cultura, porque es como dejarlos sin calefacción o dejarlos con hambre. Y es que afirma el poeta, que la cultura da herramientas para resolver la “intemperie moral”, la pérdida, la soledad situaciones que todos los adultos tenemos que afrontar a lo largo de nuestras vidas. Un aprendizaje que se debe cultivar durante la infancia: ir al teatro, escuchar música, aprender a tocar un instrumento, explicar cuentos, leer mucho.

Por eso os hablo hoy de la Revista “El Culturista“, la agenda familiar de Barcelona, una nueva publicación gratuita que parte de la premisa de que los niños también tienen necesidades culturales. Me gusta su filosofía, su estética y diseño cuidado y todo el contenido que ofrece en las diferentes secciones.

Nosotros no somos de Barcelona, ni somos precisamente muy urbanitas”, más bien al contrario, pero por suerte tenemos la gran ciudad muy cerca de casa y somos conscientes de que la oferta cultural y de ocio de Barcelona es muy rica y amplia , por eso nos desplazamos cuando hay un buen motivo!

Hace un par de fines de semana celebraron la fiesta de presentación de la revista, en la Librería Calders y nos animamos a ir. Valió la pena, los niños se lo pasaron genial!

Fue un día muy agradable. Por la tarde aprovechamos para ir a ver títeres en la Sala Fénix y así cerramos un sábado cultural redondo!

Os animo a suscribirse a la revista para descubrir todos sus contenidos y secciones, todas las propuestas culturistas son actividades y productos cuidadosamente seleccionados y filtrados por tanto son divertidos y, sobre todo, interesantes.

Es muy enriquecedor vivir la cultura con nuestros hijos y compartir actividades de ocio juntos. Intente hacerlo lo más a menudo posible!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?