Nit de Reis: carta al meu fill | Noche de Reyes: carta a mi hijo

 

Hola Roger,

Aquesta nit és la més màgica de totes les nits de l’any. Els Reis Mags passen per totes les cases a portar regals. Tu no has volgut demanar moltes coses,  així que jo crec que segur que t’ho podran portar tot, i que segurament et deixaran alguna coseta més que no t’esperes.

carta a los Reyes Magos SMALL&NICE

Els Reis són molt generosos, i portaran regals a tots els nens, perquè tots els nens del món són bons i els Reis Mags volen que tots sigueu molt feliços. Els pares a vegades us diem que no us porteu bé, perquè massa sovint esperem que feu tot el que nosaltres volem, i no entenem que sou nens i us costa comprendre i fer tot el que us demanem. Exigim molt i comprenem poc.

Però no pateixis, que com que els Reis són màgics, jo els hi he demanat que em portin una mica més de paciència, i sobretot que s’emportin tot el meu malhumor, que fa  que alguna vegada m’enfadi massa o et faci algun crit. També els hi he demanat que creixis una mica més a poc a poc, i que em donin més temps per fixar-m’hi, per compartir estones amb tu i per ensenyar-te les coses que són importants: jugar, riure, construir junts, viure a poc a poc, entendre’ns mútuament, respectar-nos.

No has de perdre mai aquesta il·lusió Roger, la il·lusió de l’espera, la màgia de ser un nen, la innocència i la felicitat de viure.  Viure sembla fàcil, oi? Els grans compliquem molt les coses, quan realment tot és força més senzill. Tant de bo et facis gran amb aquest esperit: poques joguines i més joc.

JUGAR

Feliç nit de Reis amor meu. Descansa que demà serà un gran dia!


Hola Roger,

Esta noche es la más mágica de todas las noches del año. Los Reyes Magos pasan por todas las casas a llevar regalos. Tú no has querido pedir muchas cosas, así que yo creo que seguro que que te lo podrán traer todo, y que quizás te dejarán alguna cosita más que no te esperas.

Los Reyes son muy generosos, y traerán regalos a todos los niños, porque todos los niños del mundo son buenos y los Reyes Magos quieren que todos seáis muy felices. Los padres a veces os decimos que no os portáis bien, porque demasiado a menudo esperamos que hagáis todo lo que nosotros queremos, y no entendemos que sois niños y os cuesta comprender y hacer lo que os pedimos. Exigimos mucho y comprendemos poco.

Pero no te preocupes, que como los Reyes son mágicos, yo les he pedido que me traigan un poco más de paciencia, y sobre todo que se lleven todo mi malhumor, que hace que a veces me enfade demasiado o te grite un poco. También les he pedido que crezcas un poco más despacio, y que me den más tiempo para fijarme, para compartir ratos contigo y para enseñarte las cosas que son importantes: jugar, reír, construir juntos , vivir poco a poco, entendernos mutuamente, respetarnos.

No tienes que perder nunca esta ilusión Roger, la ilusión de la espera, la magia de ser un niño, la inocencia y la felicidad de vivir. Vivir parece fácil, ¿verdad? Los mayores complicamos mucho las cosas, cuando realmente todo es bastante sencillo. Ojalá te hagas mayor con este espíritu: pocos juguetes y más juego.

Feliz noche de Reyes amor mío. Descansa que mañana será un gran día!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Nit de Reis: carta al meu fill | Noche de Reyes: carta a mi hijo

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?