Roba per jugar sense embrutar-se | Ropa para jugar sin ensuciarse

Roba per jugar a la pluja Malandrinoss

Ha plogut i el parc està mullat? No us quedeu a casa!

Tots sabem que els nens els encanta jugar a l’aire lliure, que són curiosos i no tenen por del fang, ni de l’aigua, ni del fred. Però als pares ens sembla que quan plou una mica (i mira que aquí ens plou poc) hem de córrer a tancar-nos a casa i la feina és nostra per entretenir-los, perquè la seva tendència natural és explorar, és el moviment i l’acció. No volem que s’embrutin, que es mullin, ni que es refredin, i evitem anar al parc quan plou o està mullat, o fa vent i fred.

Però és que no cal quedar-se a casa quan plou, perquè pot ser una bona oportunitat per abrigar-nos, posar-nos els impermeables i sortir a divertir-nos! Què us sembla jugar a la platja a ple hivern?

amphibia kids ropa impermeable

Amphibia kids

Doncs és possible, sí, utilitzant roba especial per fer-ho! Roba impermeable, inspirada en la que utilitzen a països del nord, acostumats al mal temps i a les baixes temperatures, que ens permetrà a mares i pares estar tranquils i confiats i als peques disfrutar i divertir-se jugant sense preocupacions ni prohibicions tipus: “no et tiris que està mullat!”, “no seguis aquí que t’embrutaràs!“, etc.

Granotes, pantalons, impermeables, botes… tota una sèrie de peces que es posen fàcilment sobre la roba normal, còmodes i que deixen molta llibertat de moviment, per jugar sense mullar-se ni embrutar-se.

On comprar aquest tipus de roba? He trobat 3 botigues online:

Malandrinoss

Captura de pantalla 2014-12-02 a les 22.02.15

Captura de pantalla 2014-12-02 a les 22.00.34

Amphibia kids

Amphibia kids

Captura de pantalla 2014-12-02 a les 21.44.53

Que llueva Roba per gaudir de l'aigua Que llueva

També a botigues com el Decathlon podeu trobar pantalons impermeables, els de tota la vida, que no ocupen gens d’espai ni pesen, i que podeu portar al bolso i posar-los sobre la roba en qualsevol moment, per llençar-se per un tobogan mullat, o seure a la terra mullada del parc.

Ja no tenim excuses per gaudir de l’aire lliure i disfrutar de la natura amb la família, els nens ens ho agraïran, i no estarem limitats pel que digui l’home del temps, ni ens haurem de tancar entre quatre parets a la mínima que caiguin quatre gotes!

Que la pluja no ens impedeixi jugar!


¿Ha llovido y el parque está mojado? ¡No te quedes en casa!

Todos sabemos que a los niños les encanta jugar al aire libre, que son curiosos y no tienen miedo del barro, ni del agua, ni del frío. Pero los padres nos parece que cuando llueve un poco (y mira que aquí nos llueve poco) tenemos que correr a encerrarnos en casa y entonces es tarea árdua tenerlos entretenidos, porque su tendencia natural es explorar, es el movimiento y la acción. No queremos que se ensucien, que se mojen, ni que se enfríen, y evitamos ir al parque cuando llueve o está mojado, o hace viento y frío.

No hay que quedarse en casa cuando llueve, porque puede ser una buena oportunidad para abrigarnos, ponernos los impermeables y salir a divertirnos! ¿Qué os parecería jugar en la playa en pleno invierno?

Pues es posible, sí, utilizando ropa especial para hacerlo! Ropa impermeable, inspirada en la que utilizan en países del norte, acostumbrados al mal tiempo y a las bajas temperaturas, que nos permitirá a madres y padres estar tranquilos y confiados y a los peques disfrutar y divertirse jugando sin preocupaciones ni prohibiciones del tipo: “no te tires que está mojado! “,”no te sientes ahí que te ensuciarás!”, etc.

Monos, pantalones, impermeables, petos, botas … toda una serie de piezas que se ponen fácilmente sobre la ropa normal, cómodos y que dejan mucha libertad de movimiento, para jugar sin mojarse ni ensuciarse.

Dónde encontrar este tipo de ropa?

-Malandrinoss
Amphibia kids
Que llueva

También en tiendas como el Decathlon podréis encontrar pantalones impermeables, los de toda la vida, que no ocupan nada de espacio ni pesan, y que puedes llevar en el bolso y ponerlos sobre la ropa en cualquier momento, para tirarse por un tobogán mojado, o sentarse en la tierra mojada del parque.

Ya no tenemos excusas para disfrutar del aire libre y de la naturaleza con la familia, los niños nos lo agradecerán, y no estaremos limitados por lo que diga el hombre del tiempo, ni nos tendremos que cerrar entre cuatro paredes a la mínima que caigan cuatro gotas!

Que la lluvia no nos impida jugar!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “Roba per jugar sense embrutar-se | Ropa para jugar sin ensuciarse

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?