Idees per guardar les joguines | Ideas para almacenar los juguetes

Les mares som previsores de mena, així que, al mateix temps que pensem amb antel·lació en els regals de Nadal i Reis pels petits de la família, també ens plantegem com i on guardarem la gran quantitat de joguines que se’ns acumularan després de festes.

Així que avui us porto algunes idees originals per emmagatzemar les joguines (sortint dels clàssics mobles d’estanteries), per a que. a més de quedar tot recollit, us quedi una casa amb estil. Hi ha moltes possibilitats, ja veureu

.bosses paper  Captura de pantalla 2014-11-26 a les 21.20.39


Las mamás somos muy previsoras, así que, al mismo tiempo que pensamos con antelación en los regalos de Navidad y Reyes para los pequeños de la familia, también nos planteamos cómo y dónde guardaremos la gran cantidad de juguetes que se nos acumularán después de fiestas .

Así que hoy os traigo algunas ideas originales para almacenar los juguetes (saliendo de los clásicos muebles estantería), para que. además de quedar todo recogido, os quede una casa con estilo. Hay muchas posibilidades, ya veréis.

BOSSA DE PAPER – BOLSA DE PAPEL

La meva preferida, i crec que serà la meva propera adquisició… la demano als Reis 😉
Mi preferida, y creo que será mi próxima adquisición… me la pido para Reyes 😉

the-paper-bag 7 de Temps

7 de Temps

bolsa papel Tellkiddo

Tellkiddo

Deco&kids

Tellkiddo – Deco&kids

BOSSES O CAPSES DE TELA – BOLSAS O CAJAS DE TELA

Guardajuguetes Nobodinoz

Nobodinoz

CAPSES DE ROBA

guardajuguetes NOBODINOZ

Nobodinoz

fermliving

Fermliving

CISTELLS – CESTOS

cestos belandsoph

Belandsoph

cesto beladnsoph

Belandsoph

cesto-redondo juguetes

 BAULS – BAÚLES

baul ikea

Ikea

BAUL BAUL2CAIXES DE FUSTA – CAJAS DE MADERA

Segur que ja sabeu que estan molt de moda. Podeu recuperar alguna caixa de fruita antiga i pintar-la o posar-li rodes per a guardar-hi llibres, nines, cotxes i el que faci falta!

Seguro que ya sabéis que están muy de moda. Podéis recuperar alguna caja de fruta antigua y pintarla o ponerle ruedas para guardar libros, muñecos, coches y lo que haga falta!

caja fruta juguetes

Anne white

Caja fruta reciclada almacenaje

caja madera vintage juguetes

Muy molón

Mamma House

Mamma House

CAIXES DE PLÀSTIC DE COLORS – CAJAS DE PLÁSTICO DE COLORES

 Sereu els més moderns! Jo les trobo molt originals i divertides. En trobareu a Ikea o a la shop online Doméstico Santander .

Seréis los más modernos! Las encuentro muy originales y divertidas. Encontraréis en Ikea o en Doméstico Santander.

CAIXES DE PLÀSTIC JOGUINES CAIXES DE PLÀSTIC3 CAIXES DE PLÀSTIC5Què us ha semblat? Potser podeu apuntar alguna d’aquestes idees a la vostra carta als Reis, que a la carta als Reis… no? Fins la propera!

¿Qué os ha parecido? Quizás podéis apuntar alguna de estas ideas en vuestra carta a los Reyes magos… no? Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

4 pensaments a “Idees per guardar les joguines | Ideas para almacenar los juguetes

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?