Calendari d’advent reciclat|Calendario de adviento reciclado

Aquest és el tercer any que faig calendari d’advent. El primer any va ser amb paquets embolicats i el podeu veure aquí, i l’any passat va ser en forma d’arbre de nadal amb washi tape, i així va quedar.

La veritat és que estic molt orgullosa del d’aquest any, perquè no m’he hagut de gastar ni un euro per fer-lo, tot és amb material reutilitzat i en Roger m’ha pogut ajudar una mica. Vaig trobar la inspiració a la web de Morning Creativity, i em va semblar tan original que, tot i que ho veia complicat, vaig decidir intentar-ho.

calendari d'advent fet a mà

Avui publico a PetitBCN el pas a pas, perquè veieu com l’he fet i us animeu vosaltres també a provar-ho. Us agrada?


Éste es el tercer año que hago calendario de adviento. El primer año fue con paquetes envueltos y lo podéis ver aquí, y el año pasado fue en forma de árbol de navidad con washi tape, y así quedó.

La verdad es que estoy muy orgullosa del de este año, porque no me he gastado ni un euro para hacerlo, todo es con material reutilizado y Roger me ha podido ayudar un poco. Encontré la inspiración en la web de Morning Creativity, y me pareció tan original que, aunque lo veía complicado, decidí intentarlo.

Hoy publico en PetitBCN el paso a paso, para que veáis como lo he hecho y os animéis vosotros también a probarlo. ¿Os gusta?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Calendari d’advent reciclat|Calendario de adviento reciclado

  1. gemma

    Molt xulo! Després de les fotos del instagram, tenia moltes ganes de veure’l acabat.
    Tens molta raó, em sembla que el més díficil es farcir els 24 rotllos!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?