Què t’inspira el Nadal? | ¿Qué te inspira la Navidad?

El Nadal ja s’olora. I és que no ho podria expressar millor… perquè quan penso en Nadal, oloro a pinyes, a pi, a vesc, a galetes de mantega. Per a mi el Nadal és molt inspirador.

M’inspira senzillesa, llar, família… i em transporta a materials naturals com la fusta o el suro, i als colors neutres.

NADAL 2014 GALETES


Font: Pinterest

NADAL ZARAHOME

Font: Zara home

NADAL 2014 REGAL

Font: Pinterest

nadal 2014

Font: Pinterest

NADAL PLANTES

Font: Pinterest

NADAL 2014 ADVENT

Font: Pinterest

NADAL 2014 PINTEREST

Font: Pinterest

NADAL 2014 FRUITS

Font: Pinterest

NADAL 2014 NATURAL _

Font: Pinterest

NADAL 2014 NATURAL

Font: Pinterest

Aquesta és la meva inspiració per aquest Nadal: despullar-nos de les coses supèrflues, tornar a l’essència i a la simplicitat, valorant la senzillesa de tot el que ens envolta, però sobretot valorar les persones que estimem.

I a vosaltres? Què us inspira el Nadal?


Ya se huele la Navidad. Y es que no podría expresarlo mejor … porque cuando pienso en Navidad, huelo a piñas, a pino, a muérdago, a galletas de mantequilla. Para mí la Navidad es muy inspiradora.

Me inspira sencillez, hogar, familia … y me transporta a materiales naturales como la madera o el corcho, y a los colores neutros.

Esta es mi inspiración para esta Navidad: despojarnos de las cosas superfluas, volver a la esencia y a la simplicidad de las cosas, valorando la sencillez de todo lo que nos rodea, pero sobre todo valorar las personas que queremos.

Y a vosotros? ¿Qué os inspira la Navidad?

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?