Recepta de compota de poma | Receta de compota de manzana

Recepta de compota de poma

Aprofitant aquesta fruita de temporada, avui us dono la recepta d’una compota de poma casolana. És sana, gustosa i molt senzilla de fer, i pot menjar-se com a postre, amb torrades o galetes per esmorzar, o si voleu també com a puré per acompanyar alguns tipus de carn.

Ingredients

3 pomes golden
150 gr de sucre morè
250 ml d’aigua
1 culleradeta de canyella

receta compota de manzana

Preparació

Posem l’aigua i la sucre en un pot a foc mig. Esperem que arrenqui el bull i deixem uns minuts fins que es faci l’almívar. Mentrestant pelem les pomes i les tallem a daus. Afegim la poma tallada a l’almívar, juntament amb la canyella. Deixem coure a foc lent durant 30 minuts, que vagi bullint i es faci bé la poma.

Quan estigui ho passem per la batedora. En el meu cas he tret una mica d’aigua perquè sinó m’hagués quedat massa líquida. Proveu-la, si és massa àcida afegiu-li sucre.

recepta compota de pomareceta compota de manzana  recepta compota de poma compota de manzana

Ja tenim la nostra compota de poma a punt. Boníssima!

COMPOTA DE POMA


Aprovechando esta fruta de temporada, hoy os doy la receta de una compota de manzana casera. Es sana y muy sencilla de hacer, y puede comerse como postre, con tostadas o galletas en el desayuno, o si queréis también como puré para acompañar algunos tipos de carne.

Ingredientes

3 manzanas golden
150 gr de azúcar moreno
250 ml de agua
1 cucharadita de canela

Preparación

Ponemos el agua y la azúcar en un cazo a fuego medio. Esperamos que hierva y dejamos unos minutos hasta que se haga el almíbar. Mientras pelamos las manzanas y las cortamos en dados. Añadimos la manzana cortada en el almíbar, junto con la canela. Dejamos cocer a fuego lento durante 30 minutos, que vaya hirviendo y se haga bien la manzana.

Cuando esté lo pasamos por la batidora. En mi caso he sacado un poco de agua porque sino me hubiera quedado demasiado líquida. Pruebe, si es demasiado ácida añádele azúcar.

Ya tenemos nuestra compota de manzana a punto! Espero que os guste.

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?