Boc’n Roll: embolica els teus entrepans de forma sostenible| Envuelve tus bocadillos de manera sostenible #stopaluminio

Aquest any amb l’escola “dels grans” he sumat un altre canvi en la meva rutina: preparar l’esmorzar i el berenar per emportar. Això comporta embolicar entrepans, fruita, galetes… i fent-ho m’he adonat de la gran quantitat d’embolcalls que utilitzem i llencem, cada dia.

Com que treballo en el sector de la prevenció i el reciclatge de residus, sóc conscient que els embolcalls d’un sol ús (paper de plata, film transparent, etc.) són nocius pel nostre medi ambient i intento optar per altres opcions que siguin més sostenibles. El tupper seria una alternativa, i n’he fet servir, però no s’adapta a la forma/mida del menjar i a més ocupa molt d’espai a la bossa.

Per això quan he provat el Boc’n Roll he cregut indispensable compartir la meva opinió amb vosaltres, perquè és súper útil i crec que és ideal pels entrepans de l’escola.

Boc’n Roll és un porta entrepans ecològic: reutilitzable, ajustable, plegable, rentable i per mi ja indispensable! 

Té un tancament fàcil que l’ajusta a qualsevol aliment (sandwich, fruita…). És pràctic, lleuger, es pot rentar i serveix d’estovalles. Així el podem reutilitzar una vegada darrera l’altra.

foto 3

El nostre Boc’n Roll és gentilesa de l’empresa Roll’eat, i té un disseny “versió kids” molt xulo. Tenen botiga online així que podeu comprar-lo per 8,95€.

rolleat logo

foto 1

La filosofia de Roll’eat m’encanta, reivindiquen una actitud positiva i divertida davant la vida i el nostre entorn: “podem embolicar un entrepà, però per què no vestir-lo?”, “quan una cosa t’agrada, vols repetir una vegada i una  altra: unes bones rialles entre amics, un passeig amb bicicleta, una sobretaula en família…”

És veritat, es pot viure millor amb menys, i consumint de forma més intel·ligent. I tinc clar que la clau per un futur més sostenible està en els més petits, per això hem de començar a casa, educant-los amb valors de respecte al medi ambient, la recollida selectiva i la prevenció de residus.

Espero que el nostre Roc’n Roll triomfi al cole i inspiri a altres mares i pares a utilitzar-lo 🙂

foto 2

Hey! Let’s Roll!

Reuse and Reenjoy

Facebook Roll'eat
Vuelta al cole #stopaluminio

Este año con la escuela “de los mayores” he sumado otro cambio en mi rutina: preparar el desayuno y la merienda para llevar. Esto conlleva envolver bocadillos, fruta, galletas … y haciéndolo me he dado cuenta de la gran cantidad de envoltorios que usamos y tiramos, cada día.
Como trabajo en el sector de la prevención y el reciclaje de residuos, soy consciente de que los envoltorios de un solo uso (papel de aluminio, film transparente, etc) son nocivos para nuestro medio ambiente e intento optar por otras opciones que sean más sostenibles. El tupper sería una alternativa, y lo he usado, pero no se adapta a la forma/tamaño de la comida y además ocupa mucho espacio en la bolsa.
Por eso cuando he probado el Boc’n Roll he creído necesario compartir mi opinión con vosotros, porque es súper útil y creo que es ideal para los bocadillos de la escuela.
Boc’n Roll es un lleva bocadillos ecológico: reutilizable, ajustable, plegable, lavable y para mí ya indispensable!
Tiene un cierre fácil que la ajusta a cualquier alimento (sandwich, fruta …). Es práctico, ligero, lavable y sirve de mantel. Así lo podemos reutilizar una vez tras otra.
Nuestro Boc’n Roll es gentileza de la empresa Roll’eat, y tiene un diseño “versión kids” muy chulo. Tienen tienda online de forma que puede comprarlo por 8,95 €.
La filosofía de Roll’eat me encanta, reivindican una actitud positiva y divertida ante la vida y nuestro entorno: “podemos envolver un bocadillo, pero por qué no vestirlo?”, “Cuando algo te gusta, quieres repetir una y otra vez: unas buenas risas entre amigos, un paseo en bicicleta, una sobremesa en familia …”
Es verdad, se puede vivir mejor con menos, y consumiendo de forma más inteligente. Y tengo claro que la clave para un futuro más sostenible está en los más pequeños, por eso tenemos que empezar en casa, educándolos con valores de respeto al medio ambiente, la recogida selectiva y la prevención de residuos.
Espero que nuestro Roc’n Roll triunfe en el cole e inspire a otras madres y padres a utilizarlo 🙂
Hey! Let ‘s Roll! Reuse and Reenjoy
COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “Boc’n Roll: embolica els teus entrepans de forma sostenible| Envuelve tus bocadillos de manera sostenible #stopaluminio

  1. lidia

    Vinyet, el boc’n roll va genial i aquest és preciós. Jo tinc el patró per si algun dia t’animes a fer-ne un, és bastant senzill, l’únic que necessites comprar la tela impermeable. Petons

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?