Crònica del Festival Petits Camaleons | Crónica del Festival Petits Camaleons

Aquest cap de setmana hem anat de Festival. Però no hem anat a un festival qualsevol, hem estat al Petits Camaleons, amb una cartellera excel·lent! Això dels festivals està molt de moda ara, i n’hi ha molts, però és que són molt xulos, t’ho passes bé i a més els nens disfruten molt. Nosaltres al juny vam anar al Minipop i ens va agradar, així que ens hem animat a provar aquest.

Petits Camaleons està pensat pels nens i nens de 0 a 12 anys, i també pels pares i mares. Però els autèntics protagonistes són els petits, ja que tot està dissenyat perquè puguin gaudir de la música: volums adequats, horaris adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial.

Així doncs, dissabte vam anar fins a Sant Cugat del Vallès per gaudir en família d’un dia sencer de bona música i bon ambient.Vam estar molt a gust, no hi havia massa aglomeracions ni cues, perquè estava tot força ben pensat i organitzat: 6 escenaris diferents, zones de descans, parking per les cadiretes, activitats, botigues, etc.

IMG_1467

Petits Camaleons

Concert de Joan Colomo

IMG_1469

Petits Camaleons  9SON

9SON

Petits Camaleons Manel

Manel

IMG_1478

Després de ballar i saltar molt durant el concert de Manel, vam voler veure Joana Serrat però no vam poder entrar perquè estava ple, llàstima. Ja s’havia fet l’hora de dinar,  així que  vam anar cap el Somewhere, un lloc exquisit on preparen uns brunch boníssims, la decoració és preciosa, són amables i a més també hi ha espai perquè juguin els petits! Un restaurant Mammaproof 100% recomanable!

IMG_1480

Somewhere cafe

IMG_1482

A la tarda vam voltar una mica per algun parc de Sant Cugat, vam visitar les botiguetes del Festival, el Roger i la Cinta es van voler pintar la cara i després vam continuar amb més concerts! Entre un i l’altre alguna estona de relax…

IMG_1479

IMG_1475

SOM-PETITS-CAMALEONS

Quart Primera a Petits Camaleons

Quart Primera

IMG_1473

MOMENT-PETITS-CAMALEONS

Després de descansar una mica, l’últim concert va ser el de la Troba Kung Fu. L’espera va valdre la pena!

La Troba Kung Fu a Petits Camaleons

foto

IMG_1472

 

I abans de marxar, vaig deixar un missatge al “Mur dels desitjos dels Petits Camaleons”. Diuen que si els expliques, els desitjos no es fan realitat, així que me’l guardo ben amagadet.

Vam passar un dia genial. Si no heu anat mai a cap festival de música per nens/es proveu-ho perquè segur que us agradarà!

Fins la propera 🙂

 

 


Este fin de semana hemos ido de Festival. Pero no hemos ido a un festival cualquiera, hemos estado en Petits Camaleons, con una cartelera excelente! Esto de los festivales está muy de moda ahora, y hay muchos, pero es que son muy chulos, te lo pasas bien y además los niños disfrutan mucho.

Petits Camaleons está pensado para los niños y niños de 0 a 12 años, y también por los padres y madres. Pero los auténticos protagonistas son los pequeños, ya que todo está pensado y diseñado para que puedan disfrutar de la música: volúmenes adecuados, horarios adecuados, conciertos cortos, variedad de estilos y artistas con una predisposición muy especial.

Así pues, el sábado fuimos hasta Sant Cugat para disfrutar en familia de un día entero de buena música y buen ambiente. Estuvimos muy a gusto, no había demasiado aglomeraciones ni colas, porque estaba todo muy bien pensado y organizado: 6 escenarios diferentes, zonas de descanso, parking para las sillitas, actividades, tiendas, etc

Después de bailar y saltar mucho durante el concierto de Manel, quisimos ver Joana Serrat pero no pudimos entrar porque estaba lleno, lástima. Ya se había hecho la hora de comer, así que fuimos hacia el Somewhere Cafe, un lugar exquisito donde preparan unos brunch buenísimos, la decoración es preciosa, son amables y además también hay espacio para que jueguen los pequeños! Un restaurante Mammaproof 100% recomendable!

Por la tarde paseamos un poco por algún parque de Sant Cugat, visitamos las tiendas del Festival, Roger y la Cinta se quisieron pintar la cara y después continuamos con más conciertos! Entre uno y otro algún rato de relax …

Y el último concierto, el de la Troba Kung Fu, ya algo cansados ​​… pero valió la pena! 

Antes de irnos dejé un mensaje en el “Muro de los deseos de los Pequeños Camaleones”. Dicen que si los cuentas, los deseos no se hacen realidad, así que me lo guardo bien escondido 😉

Pasamos un día estupendo. Si no habéis ido nunca a ningún festival de música para niños/as probadlo porque seguro que os gustará!

¡Hasta la próxima!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Crònica del Festival Petits Camaleons | Crónica del Festival Petits Camaleons

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?