5 records de l’estiu | 5 recuerdos del verano

Ja tenim aquí la tardor, la fresqueta, les pluges i les fulles que cauen i tapen les voreres i el parc. I per acomidar-me de l’estiu he decidit sumar-me a la iniciativa del blog 39 semanas, compartint 5 records d’aquest estiu amb en Roger.

1. L’últim dia de la llar d’infants. El final d’una etapa. Va entrar-hi que ni caminava, mare meva… com ha crescut i quantes coses que ha après! La “festuqui” de graduació va ser molt emotiva, allà en Roger ha fet molt bons amics.

 Captura de pantalla 2014-09-23 a les 16.44.39

 2. El viatge amb la “formigueta”. La sensació de llibertat, el contacte amb la natura, les nits dormint apropet de la seva olor, les migdiades, els percebes… mmmm!  Tot això i més vam viure durant les nostres vacances a Galícia en furgo

Captura de pantalla 2014-09-23 a les 16.41.49   foto 1-2

foto 4-2

foto 2    foto 3-2foto 3

3. La primera onada d’en Roger. “Quan sigui gran faré surfing” ha estat la frase d’aquest estiu a la platja. Ja hem començat a practicar (i és que té un bon mestre!)

foto 2-3

4. Els matins sense obligacions. Només riure i fer-nos pessigolles i molts petons!Captura de pantalla 2014-09-23 a les 16.46.17

5. Les passejades en bici i el patinet. Hem practicat i practicat, ja dominem això de l’equilibri. Bravo Roger!!

Captura de pantalla 2014-09-23 a les 16.42.18

I és que sense adonar-nos ja hem viscut un altre estiu. Hem après i hem crescut, però sobretot hem rigut i ens hem divertit molt.  I tornarà a venir un altre estiu, i un altre i un altre… queden molts estius per venir i per gaudir, però aquest t’he tingut tan aprop que a l’acabar-se he sentit que el volia recordar per sempre!


Ya tenemos aquí el otoño, el fresquito, la lluvia y las hojas que se caen y cubren las aceras y el parque. Y para despedirme del verano he decidió sumarme a la iniciativa del blog 39 semanas, compartiendo 5 recuerdos de este verano con Roger.

1. El último día de la guardería. El final de una etapa. Entró que todavía ni andaba, madre mía… cómo ha crecido y cuántas cosas ha aprendido! La fiesta de graduación fue muy emotiva, allí Roger ha hecho buenos amigos.

2. El viaje en la “formigueta”. La sensación de libertad, el contacto con la naturaleza, las noches durmiendo cerquita de su olor, las siestas, los percebes… mmmm! Tot ésto y más vivimos durante nuestras vacaciones en Galicia con la furgo.  

3. La primera ola de Roger. “Cuando sea mayor haré surfing” ha sido la frase de este verano en la playa. Y ya ha empezado a practicar, si es que tiene un buen maestro 😉

4. Las mañanas sin obligaciones. Solamente levantarse tarde, reír, hacernos cosquillas y muchos besos y achuchones.

5. Los paseos en bici y patinete. Hemos practicado mucho y ya dominamos el equilibrio. Bravo!!

Y sin darnos cuenta ya hemos vivido otro verano. Hemos aprendido y hemos crecido, pero sobretodo nos hemos divertido y nos hemos reído mucho. Y vendrá otro verano, y otro y otro… quedan muchos por venir y por vivir, pero éste te he tenido tan cerca que al terminarse he sentido que quería recordarlo para siempre!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?