A Fira Tàrrega, teatre al carrer | A Fira Tàrrega, teatro en la calle

Va ser “dit i fet”, sense pensar-ho massa, que vam decidir anar a Tàrrega amb en Roger. Era la primera vegada per tots, i ens venia de gust fer alguna cosa diferent per acomiadar-nos de les vacances i de l’estiu 2014.  Una trucada per reservar l’allotjament i una mini bossa de viatge amb el més imprescindible, van ser els únics preparatius.

Allà ens esperavem uns amics i junts vam gaudir de la tarda del dissabte.

IMG_0872La Fira de Tàrrega és teatre, animació al carrer, dansa, música, clown, performance, circ urbà, teatre al carrer… cultura. És un aparador de l’actualitat escènica, centrat bàsicament en les arts de carrer i els espectacles visuals poc convencionals.

I Fira Tàrrega també és una porta oberta a la imaginació, una experiència a través de la qual nens (i els adults) s’ho passen  bé, viatgen a altres realitats i, a més, aprenen. Aquest any Fira Tàrrega ha ofert un itinerari per als més petits (Pack Mini de Fira Tàrrega) amb propostes que els han fet somiar… titelles, clown, música, dansa.

Com que vam improvitzar, no vam trobar entrades per tots els espectacles que ens hagués agradat, però Tàrrega és plena de petits escenaris que et sorprenen a cada cantonada…

foto-14

IMG_0873

IMG_0879

Després de sopar i ja esgotats, vam anar a dormir a un poblet proper, un poblet de conte, a una fonda antiga que va fer reviure records d’infantesa del Ferran.

IMG_0876

IMG_0871 foto.PNG-3   IMG_0874IMG_0869IMG_0875

IMG_0877

Amb les piles carregades, tornem-hi cap a Tàrrega per no perdre’ns els espectacles del diumenge al matí.

IMG_0878

IMG_0883

IMG_0881

IMG_0880Personatges esporàdics que ens van arrencar molts somriures… IMG_0884

IMG_0882Jugar, jugar i jugar. I no podíem marxar sense ser… l’Spiderman! Of course 😉

IMG_0868

Una bona experiència, i 100% recomanable per anar amb els nens!

IMG_0885


Fue “dicho y hecho”, sin pensarlo demasiado, que decidimos ir a Tàrrega con Roger. Era la primera vez para todos, y nos apetecía hacer algo diferente para despedirnos de las vacaciones y del verano 2014. Una llamada para reservar el alojamiento y una mini bolsa de viaje con lo imprescindible, fueron los únicos preparativos.

Allí nos esperábamos unos amigos y disfrutamos de la tarde del sábado.

La Fira de Tàrrega es teatro, animación en la calle, danza, música, clown, performance, circo urbano, teatro en la calle … cultura. Es un escaparate de la actualidad escénica, centrado básicamente en las artes de calle y los espectáculos visuales poco convencionales.

I Fira Tàrrega también es una puerta abierta a la imaginación, una experiencia a través de la cual niños (y adultos) se lo pasan bien, viajan a otras realidades y, además, aprenden. Este año Fira Tàrrega ha ofrecido un itinerario para los más pequeños (Pack Mini de Fira Tàrrega) con propuestas que les han hecho soñar … títeres, clown, música, danza.

Como tuvimos que improvisar, no encontramos entradas para todos los espectáculos que nos hubiera gustado, pero Tàrrega está llena de pequeños escenarios que te sorprenden en cada esquina …

Después de cenar y ya agotados, fuimos a dormir a un pueblo cercano, un pueblecito de cuento, en un hostal antiguo que hizo revivir recuerdos de infancia de Ferran.

Con las pilas cargadas, volvimos a Tàrrega para no perdernos los espectáculos de domingo por la mañana. También vimos personatges esporádicos que nos arrancaron muchas sonrisas … 

Jugar, jugar y jugar. Y no podíamos marchar sin ser … Spiderman! Of course;)

Una buena experiencia, y 100% para ir con los niños!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “A Fira Tàrrega, teatre al carrer | A Fira Tàrrega, teatro en la calle

  1. Sara

    Ens ho vem passar genial amb la vostre companyia. Nosaltres despres del sopar cotxe i cap a casa, i l’Ariadna, un sol. Va caure esgotada als 5m de cotxe i aixi fins l’endema. Va ser un “dit i fet” ;p. L’any q ve, hi tornem!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?