‘mamis and minis’ – Calçat per bebés | Calzado para bebés

Amor a primera vista, “flechazo”. Això és el que em va passar quan vaig descobrir “Mamis and minis”. I després de saber més coses i conèixer la història que hi ha al darrera de la marca, encara m’agrada més! Per això vull compartir-ho amb vosaltres.

I és que hi ha marques/productes que transmeten “nosequè”. Idees “ben parides” que dic jo, projectes començats amb il·lusió, i això es nota en els resultats! Avui us vull parlar i us vull ensenyar el projecte de la Laura Tió, una mataronina de 27 anys, mare, biòloga i, com diu ella, hiperactiva.

mamisandminis

Sobre la Laura

silviaTot i ser  professora de ciències a un institut, la Laura sempre ha tingut una vena artística amagada, i li agrada fer de tot una mica. Al ser mare va començar a llegir molt i a  informar-se sobre temes de bebès, educació, alimentació, etc. i va anar a parar al tema del calçat. Va descobrir la importància de deixar el peu dels nadons lliure,  per a que es desenvolupi correctament. Buscava i buscava un tipus de calçat que li agradés i quasi es torna boja en aquesta recerca: no trobava res que li fes el pes, o era en altres països, caríssim. I què va fer? Doncs fer-ho ella!

La Laura m’explica que és un projecte molt familiar (la seva mare, sogra i marit també hi estan involucrats), que va sorgir sense un objectiu fixe i que es diverteixen molt fent-ho!

Sobre les sabates

Aquestes sabates són el que en anglès es diu “pre-walking shoes”. Es recomana que els nens les portin fins que dominen perfectament el caminar (al voltant dels dos anys). Evidentment, quan els nens ja caminen bastant, el millor que es pot fer és combinar-les amb sabates de sola dura (quan va pel carrer, pel parc, etc.) deixant que aquestes les portin per casa, per exemple.

Model ‘sisters’ 

foto 1

collage

reversible

reversibles

Model ‘moccs’ (baby moccasines)

foto 2

moccs

mini moccs  moccs pinyes

I el que també m’encanta és que “Mamis and minis” combinen les sabatetes amb cintes i turbans per les nenes i les mamis!

collage 1 collage 2De moment encara no tenen pàgina web, estarà activa sobre la segona quinzena de setembre (ja friso per veure-la). De moment us recomano seguir la seva pàgina de Facebook i la seva galeria d’Instagram, @mamisandminis, per conèixer una mica més tot el que fa i les aventures del seu “mini T”, ja veureu que és una delícia! Si voleu contactar amb ella, feu-ho a mamisandminis@gmail.com.

Espero que us hagi agradat tant com a mi! Fins la propera!


Amor a primera vista, “flechazo”. Esto es lo que me pasó cuando descubrí “Mamis and minis”. Y después de saber más y conocer la historia que hay detrás de la marca, todavía me gusta más! Por eso quiero compartirlo con vosotros.

Y es que hay marcas/productos que transmiten “nosequé”. Ideas “bien paridas” que digo yo, proyectos comenzados con ilusión, y eso se nota en los resultados! Hoy os quiero hablar y os quiero enseñar el proyecto de Laura Tió,  27 años, de Mataró (Barcelona). Madre, bióloga y, como dice ella, hiperactiva.

Sobre Laura
A pesar de ser bióloga y ahora profesora de instituto, Laura siempre ha tenido una vena artística escondida, y le gusta hacer de todo una amiga. Al ser madre empezó a leer mucho ya informarse sobre temas de bebés, educación, alimentación, etc y fue a parar al tema del calzado. Descubrió la importancia de dejar el pie de los bebés libre, para que se desarrolle correctamente. Buscaba y buscaba un tipo de calzado que le gustara y casi se vuelve loca en esta investigación: no encontraba nada que le hiciera el peso, o era en otros países, carísimo. Y qué hizo? Pues hacerlo ella!
Laura me cuenta que es un proyecto muy familiar (su madre, suegra y marido también están involucrados), que surgió sin un objetivo fijo y que se divierten mucho haciéndolo!

Sobre los zapatos
Estos zapatos son lo que en inglés se llama “pre-walking shoes”. Se recomienda que los niños las lleven hasta que dominan perfectamente el caminar (alrededor de los dos años). Evidentemente, cuando los niños ya caminan bastante, lo mejor que se puede hacer es combinarlas con zapatos de suela dura (cuando va por la calle, por el parque, etc) dejando que éstas las lleven por casa, por ejemplo.  

Por ahora hacen dos modelos: modelo ‘sisters‘ y modelo ‘moccs‘ (baby moccasines).

Y lo que también me encanta es que “Mamis and minis” combinan los zapatitos con cintas y turban para las niñas y las mamis!

Por el momento todavía no tienen página web, estará activa sobre mediados de septiembre (seguro que será chulísima). De momento os recomiendo seguir su página de Facebook y su galería de Instagram @mamisandminis, para conocer un poco más todo lo que hace y las aventuras de su “mini T”, ya veréis que es una delicia!

Si queréis contactar con ella, podéis hacerlo en mamisandminis@gmail.com. 

Espero que os haya gustado tanto como a mí! Hasta la próxima!


COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?