El racó de joc d’en Roger | El rincón de juego de Roger

foto 2Com ja us vaig explicar fa uns dies en aquest post, he decidit crear una zona de joc al menjador de casa, i avui us ensenyo com ha estat el procés: què hi he posat (limitat per l’espai, és clar), com l’he decorat i el resultat final.

casa nostra    casa nostra_

Primer va tocar moure alguns mobles per deixar lloc. Quin moble posem? Després de mirar i remirar, i donar-hi voltes, vaig triar una estanteria Kallax d’Ikea en blanc, bàsica, neutra, que no desentona i queda un conjunt harmònic amb la resta de mobles del menjador, a més que m’hi cabia bé. També he tingut en compte que és un moble que fàcilment es podrà recol·locar en un altre lloc quan aquest espai de joc passi a la història.

foto 1

foto 3

foto 2

La taula ja la tenia, estava a la seva habitació. També és d’Ikea. Així doncs, un cop col·locat el moble,  va ser qüestió de fer neteja i ordenar-ho tot. Per fer-ho ha anat molt bé comprar aquestes caixes.

foto 2(1)

foto 4

foto 5

Tenim la secció llibres, jocs, ninots de roba i titelles, la secció d’instruments musicals i la secció creativa, amb plastilina, colors, pinzells i pintures.

foto 3(1)

foto 4(1)

foto 1(1)

foto 2(2)

La cadireta ja la coneixeu, li van regalar quan va fer 2 anyets, és de Cute Martina Bcn, pintada a mà (ho vaig explicar en aquest post).

foto 3(3)

Com veieu, també he posat el prestatge Ribba d’Ikea, que en teoria és per posar-hi quadres, però a nosaltres en serveix per deixar-hi els dibuixos, la caseta d’ocell de fusta, els colors, tisores, etc.

Un altre canvi que he fet ha estat treure el quadre que hi havia penjat a la paret i canviar-lo pel pòster de disseny suec  “Apple papple” de Fine Little Day, que m’encanta i ja feia temps que li tenia l’ull posat (per fi és meu!).

Totes les pilotes que corrien per casa les hem guardat juntetes en aquest mega cistell, sempre a punt per triar-ne una abans de sortir de casa.

foto 1(3)

A mida que anava endreçant i col·locant les coses li anava explicant a en Roger que cada cosa té el seu lloc i que és molt important recollir i guardar-ho tot sempre al mateix lloc d’on l’havia tret, per no perdre res i sempre saber on està! Em mirava i em deia que sí… a veure si és veritat i a veure quant dura!

Ha estat divertit redescobrir joguines que estaven “amagades” i que ja no recordàvem, i sobretot l’alegria al trobar els pals del timbal que havíem perdut (i estaven sota del piano!): “un paaaaloooo, un paaaalooooo” hahaha! També hem incorporat jocs nous, la caixa d’eines i el laberint, i hem fet una selecció de coses que volem deixar més a mà: cotxes, motos i tren, està clar.

foto 4

foto 3(2)

foto 2(3)

foto 3Mama, juguem?” 🙂

foto 2

foto 1

Us deixo que em reclamen! 😉


Como ya os conté hace unos días en este post, he decidido crear una zona de juego en el comedor de casa, y hoy os enseño cómo ha sido el proceso: qué he puesto (limitado por el espacio, por supuesto), como lo he decorado y el resultado final.

Primero tocó mover algunos muebles para dejar espacio. ¿Qué mueble ponemos? Después de mirar y remirar, y darle muchas vueltas, elegí una estantería Kallax de Ikea en blanco, básica, neutra, que no desentona y queda un conjunto armónico con el resto de muebles del comedor, además de que encajaba bien. También he tenido en cuenta que es un mueble que fácilmente se podrá recolocar en otro lugar cuando este espacio de juego pase a la historia.
La mesa ya la tenía, estaba en su habitación, también es de Ikea. Así pues, una vez colocado el mueble, fue cuestión que hacer limpieza y ordenar todo. Para ello ha ido muy bien comprar cajitas y para classificar.

Tenemos la sección libros, juegos, la sección de instrumentos musicales y la sección creativa, con plastilina, colores, pinceles y pinturas. La sillita ya la conocéis, le regalaron cuando hizo 2 añitos, es de Cute Martina Bcn, pintada a mano (lo expliqué en este post).

Como veis, también he puesto el estante Ribba de Ikea, que en teoría es para poner cuadros, pero a nosotros en sirve para dejar los dibujos, la casitade pájaro de madera, los colores, tijeras, etc. Otro cambio que he hecho ha sido sacar el cuadro que había colgado en la pared y cambiarlo por el póster de diseño sueco “Apple papple” de Fine Little Day, que me encanta y ya hacía tiempo que le tenía el ojo puesto (por fin es mío!).
Todas las pelotas que corrían por casa las hemos guardado juntitas en un mega cesto, siempre listo para elegir una antes de salir de casa.

A medida que iba ordenando y colocando las cosas le iba explicando a Roger que cada juguete tiene su lugar y que es muy importante recoger y guardar todo siempre en el mismo lugar de donde lo había sacado, para no perder nada y siempre saber dónde está! Me miraba y me decía que sí … a ver si es verdad y a ver cuánto dura!
Ha sido divertido redescubrir juguetes que estaban “escondidos” y que ya no recordábamos, y sobre todo la alegría al encontrar los palos del tambor que habíamos perdido (y estaban debajo del piano!): “Un paaaaloooo, un paaaalooooo” jajaja! También hemos incorporado nuevos juegos, la caja de herramientas y el laberinto, y hemos hecho una selección de cosas que queremos dejar más a mano: coches, motos y tren, está claro.

“Mama, jugamos?” 🙂 Os dejo que me reclaman!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “El racó de joc d’en Roger | El rincón de juego de Roger

  1. Anna Munté

    Us ha quedat una molt bona zona de jocs! En Roger ha d’estar encantat. A mi m’agradaria crear-ne una a casa, el meu bitxito esta a punt de fer dos anys ja, però al menjador ja estem prou atapeits i la seva habitació es minuscula. Però alguna cosa farem sens dubte

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?