Viatjant en furgo | Viajando en furgo #smallnicetrip

Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetripViatjant per Galícia en Roger fa 41 mesos. Això d’escriure un post cada 25 de mes crec que arriba al seu final… és gran i això de comptar l’edat en mesos perd una mica el sentit.

Ara ja és un nen fet i dret, i com diu ell , “em penso que” tenim moooltes coses a explicar-vos a part del cumplemes.

Estem vivint a la furgo i això és súper emocionant! I la Bimba ve amb nosaltres! Cada dia veiem coses noves, el papa fa surf, nosaltres passegem, ens banyem, llegim, juguem a pilota i veiem barquetes que porten peix! Sense horaris, sense presses… allà on estem a gust i ens agrada ens quedem. Lliures.

Encara ens queden dies per disfrutar, així que us deixem unes quantes fotos i si ens seguiu per les xarxes amb els hashtag #smallnicetrip podreu veure les nostres aventures!
——————————————————–
Viajando en furgo por Galicia Roger cumple 41 meses. Ésto de escrivir un post cada 25 de mes creo que se termina, porque ya es mayor y lo de contar la edad en meses ya no tiene demasiado sentido.
Ya es un niño hecho y derecho y como dice él “me pienso que” tenemos muchas cosas que contaros a parte del cumplemes.

Estamos viviendo en la furgo y ésto es super emocionante! Y Bimba ha venido con nosotros! Cada día vemos cosas nuevas, papa hace surf, nosotros paseamos, nos bañamos, leemos, jugamos a pelota y vemos los barquitos que traen pescado. Sin horarios, sin prisas… allí donde estamos a gusto y nos gusta nos quedamos. Libres.

Todavía nos quedan unos días para disfrutar, así que os dejamos unas cuantas fotos y si nos seguís por las redes con el hashtag #smallnicetrip podréis ver nuestras aventuras!

Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip

Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip  Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip  Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip Viatjant en furgo per Galícia #smallnicetrip

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

5 pensaments a “Viatjant en furgo | Viajando en furgo #smallnicetrip

  1. gemma

    Jo els mesos vaig deixar de comptar-los fa molt. De fet, he necessitat els dits per adonar-me que el Roger i l’Anna es porten 1 dia!

    Respon
  2. Retroenllaç: Vacances de setembre |

  3. Retroenllaç: 5 records de l’estiu | 5 recuerdos del verano |

  4. Retroenllaç: Propósitos para este 2015 - Blog de una embarazada

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?