Sitges amb nens | Sitges con niños #smallsitges

Bones! Com ja sabeu de tant en tant m’agrada recomanar-vos llocs interessants, bonics i còmodes per anar amb els vostres peques. Llocs que aportin algun valor afegit per les mares/pares i famílies en general: restaurants, parcs, bars, botigues… on els petits siguin benvinguts.

Quan vaig conèixer la iniciativa Mammaproof em va entusiasmar. Desseguida me’n vaig fer seguidora i trobo que és una web molt i molt útil, i m’agrada la seva filosofia. Ara ja formo part d’aquest projecte, col·laborant en la recomanació de llocs i plans per gaudir en família. Em centraré en Sitges, que és on visc i el que conec més el dia a dia. Serà una forma de donar a conèixer un altre tipus de turisme, el més familiar. Falten llocs d’aquest tipus, llocs on els nens disfrutin d’espai, de jocs; llocs on no et facin callar, on no et mirin malament si ocupes espai amb molts cotxets, on puguis cambiar el bebé còmodament, on el teu fill pugui gatejar, on la gent no es queixi… en definitiva més “llocs mammaproof”.

He publicat un seguit de cròniques amb diferents plans per disfrutar d’un dia a Sitges amb nens. En cada crònica recomano una opció d’oci, més de platja, més cultura, o més de caire esportiu… depenent del tipus de família, dels gustos dels nens, i del que us vingui de gust!

Així doncs, a partir d’ara, també em podreu llegir a la web Mammaproof. M’he posat la gabardina groga!!  I començo avui 🙂
avuipublico a mammaproofSi voleu col·laborar en la meva cerca, si aneu a algun lloc de Sitges que creieu que és adequat per bebès/nens i on heu estat a gust amb ells, feu una foto i compartiu-la a les xarxes socials amb el hashtag #smallsitges (Twitter, Facebook o Instagram). Així el donarem a conèixer!

Gràcies i fins aviat!

20140721-003954-2394386.jpg

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “Sitges amb nens | Sitges con niños #smallsitges

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?