DIY: Quadern de viatge | Cuaderno de viaje

Estem a punt de marxar de vacances tots quatre. Fins ara hem viatjat amb en Roger però no n’era gaire conscient… Ara ja és més gran, ho entèn tot i sap explicar-se, dibuixar, etc. per això he pensat que seria xulo emportar-nos un quadern on poder plasmar cada nit, abans d’anar a dormir, el què hem vist i fet durant el dia: escrit o dibuixat, recollint les seves impressions, allò que li ha agradat, el que més l’ha sorprès… per recordar-ho sempre!

I no volia una llibreta qualsevol, sinó alguna cosa més personalitzada, més nostra. Així que, inspirant-me amb un DIY que vaig veure fa poquet per la xarxa (a l’instagram de @delidlux), m’he animat a fer el nostre propi quadern de viatge (més senzill i més fàcil, és clar!). Per aquest viatge i pels que vinguin.

IMG_8865

MATERIAL:

– Compra qualsevol llibreta, amb espiral o sense, o també pots aprofitar alguna que tinguis per casa.
– Mapa mundi. Jo n’he fet servir dos, però depèn de la mida de la llibreta que vulguis folrar.
– Pega de barra
– Tisores
– Celo vegetal transparent
– Etiqueta (kraft o blanca) i lletres d’enganxina

IMG_8858

Passos:

1. Simplement es tracta folrar la llibreta amb el paper de mapa (si fos tela seria molt més xulo, però no n’he trobat).

IMG_8861

IMG_8859He reforçat els acabaments i les cantonades amb celo transparent.

2. Com que he utilitzat dos papers de mapa (perquè sinó no m’arribava per tota la llibreta) he fet coincidir la junta a la part del mig, i l’he segellat bé amb el celo.

IMG_8860

3. Un cop tenim tota la llibreta folrada, fem el rètol. Jo he utilitzat una etiqueta i unes enganxines de lletres, però es pot fer escrit o amb el que tingueu a mà.

IMG_8862

IMG_8864

IMG_8863Us agrada? Animeu-vos a fer-lo i tindreu un bon record de les vostres vacances!


Estamos a punto de irnos de vacaciones los cuatro. Hasta ahora hemos viajado con Roger pero él no era del todo consciente… Ahora es más mayor, lo entiende todo y sabe explicarse, dibujar, etc. por eso he pensado que sería chulo llevarnos un cuaderno donde poder plasmar cada noche, antes de irnos a dormir, lo que hemos visto y hecho a lo largo del día: escrito o dibujado, recogiendo sus impresiones, lo que le ha gustado, lo que más le ha sorprendido… para recordarlo para siempre!

Y no quería una libreta cualquiera, quería algo más personalizado, más nuestro. Así que, inspirándome en un DIY que vi hace poco por la red (en el instagram de @delidlux) me he animado a hacer nuestro propio cuaderno de viaje (más sencillo y fácil, claro!). Para este viaje y para los que vengan.

MATERIAL

– Compra cualquier libreta, con o sin espiral, o también puedes aprovechar alguna que tengas por casa. 
– Mapa mundi. Yo he utilizado dos, pero depende del tamaño de la libretas que quieras forrar. 
– Pegamento de barra
– Tijeras
– Celo vegetal transparente
– Etiqueta (kraft o blanca) y letras de pegatina

Pasos:

1. Se trata de forrar la libreta con el papel de mapa mundi.
2. Como he utilizado dos papeles he hecho coincidir la junta en la parte del medio, y la he sellado con el celo transparente. También he reforzado las esquinas con celo.
3. Para hacer el letrero he usado una etiqueta de cartulina blanca (kraft también queda bien) y las letras pegadas, pero podéis simplemente escribirlo encima del papel o utilizar lo que tengáis por casa.

IMG_8848

Os gusta? Os animo a hacerlo para tener un recuerdo bonito de vuestras vacaciones!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

6 pensaments a “DIY: Quadern de viatge | Cuaderno de viaje

 1. Nuria

  Hola Vinyet, fa dies q dono voltes i al final he decidit fer un marc on penjar els dibuixos del petits. Ja tinc les fustes i la malla de galliner, pero volia forrar la fusta i he pensat fer-ho amb un mapa. on vas comprar tu els teus? Jo quan era petita els comprava a la papereria pero ara no se si en tenen?
  Per cert, estic esperant q m arribi la tinta per a estampar unes samarretes….
  Tens unes idees genials!

  Nuria

  Respon
  1. small&nice Autor de l'entrada

   Doncs els vaig comprar a la papereria de tota la vida! Gràcies pel teu comentari, me’n alegro molt que t’agradin els meus DIY i que els posis en pràctica!!

   Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?