Dinem a la platja? | ¿Comemos en la playa?

Feia molt de temps que no ho fèiem. Passar tot el dia a la platja, sense mirar l’hora, sense pensar en què fer per dinar i sense haver de córrer cap a casa perquè a en Roger li agafa l’atac de gana. Zero obligacions.

comer en la playa en Sitges

Vam estar tot el dissabte apalancats a la platja del Sausalito (oficialment la platja de la Barra), ideal per anar amb els nens, jugar, menjar bé allà mateix i no preocupar-te de res més que disfrutar. Nosaltres còmodes i en Roger content. Al cap de setmana pot estar força ple, però si no tens pressa quin problema hi ha? T’esperes donant-te un bon banyet, l’aigua estava netíssima!

Si veniu a Sitges a passar el dia amb els peques i voleu platja, us recomano el lloc, hi estareu molt a gust.


Hacía mucho tiempo que no lo hacíamos. Pasar todo el día en la playa, sin mirar el reloj, sin pensar en qué hacer para comer ni tener que correr a casa porque Roger tiene un ataque de hambre feroz. Cero obligaciones.

Estuvimos todo el sábado apalancados en la playa del Sausalito (playa de la Barra es el nombre oficial), ideal para ir con los niños, jugar, comer bien y no preocuparte de nada más que de disfrutar. Nosotros cómodos y Roger contento! En fin de semana suele estar bastante lleno, pero si no tienes prisa qué problema hay? Te esperas dándote un buen bañito, el agua estaba súper limpia!

Si venís a Sitges a pasar el día con los peques y queréis playa, os recomiendo este sitio, estaréis muy a gusto 😉

 

IMG_8514

IMG_8505 IMG_8506
IMG_8507

comer en la playa en sitges sausalito

IMG_8508
IMG_8510 IMG_8511
IMG_8513


IMG_8515 comer en la playa en sitges sausalito IMG_8517 IMG_8518 IMG_8519

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Dinem a la platja? | ¿Comemos en la playa?

  1. Retroenllaç: Sitges con niños (I): plan playeroMammaproof Barcelona

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?