“L’enyoraré molt”

Estem amb els tràmits de la matrícula escolar. S’acaba aquest curs i en Roger començarà P3 al setembre. Un canvi important en la seva curta vida… canvi d’amics, canvi d’entorn, canvi de professora.

Ahir vam fer una tutoria amb la seva cuidadora de la llar d’infants. I mentre m’explicava com era i com es comportava el meu fill allà, vaig haver de reprimir-me una mica l’emoció. Sóc tova, ja ho sabeu. I és que sentir en boca d’una altra persona tot de coses bones i boniques que fa i que descriuen el teu fill doncs… què voleu que us digui, a mi se’m va posar la pell de gallina. Orgull de mare? Hehehe.

Tinc la sensació, ara sí, que s’ha fet gran.  Ja és una personeta força autònoma, que té el seu caràcter, les seves pors, les seves preferències i també la seva vida interior, molta imaginació i creativitat.  Que s’explica, i molt bé.  Estem preparats. El curs vinent començarà diferent i potser costarà una mica. En Roger és tímid i necessita temps per agafar confiança.  Però com ens va dir la mestra, “és un nen fort” i jo estic segura que aquesta fortalesa l’ajudarà a afrontar aquest nou repte.

L’enyoraré molt” ens va dir a l’acabar. “I en Roger també“, vaig contestar. Ell no m’ho ha dit, però estic segura que la recordarà sempre.

lamoixi

Gràcies Vinyet per acompanyar-lo i ajudar-lo a créixer 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?