3 anys + 2 mesos

Aquí el teniu. Aquesta gorra ja li ve una mica justeta (i és que flipo amb com li creix el cap!) i just en el moment de la foto li vaig posar per veure si encara ens serviria per aquest any, però ell mateix em va dir “així no!!!” i va voler posar-se-la al revés! Si és que té les coses ben clares el meu fill.

Ja li queda ben poquet per acabar la llar d’infants. L’any que ve al cole dels grans, al “cole Pia” com ell li diu. Se li acaba la bona vida… o no, ja veurem com s’hi troba i com s’hi adapta. Ara a la llar és “el rei del mambo” que dic jo: entra, surt, contentíssim sempre, s’hi troba com a casa, la mar de a gust. S’acabarà una etapa, que va començar als 7 mesos, quan quasi ni gatejava… mare meva com passa el temps.

I amb aquesta pinta arribem als 38 mesos. El cotxet ja ha passat a la història, crec que l’hem aparcat definitivament. Aixxxx, ara sí que sí que tinc un nen gran… a vegades em sembla que se’m oblida com n’era de petit. Així que per refrescar la memòria i recordar vells temps, m’he posat el vídeo de quan va nèixer… m’encanta!

Fins la propera!

20140426-112758.jpg

20140426-112813.jpg

20140426-112905.jpg

20140426-112929.jpg

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?