Dinar al restaurant Beach House Sitges

Sortir a menjar fora amb nens no és tan fàcil. Necessites certa amplitud i espai, que tinguin trones, que siguin amables i tinguin paciència, que s’adaptin a fer menjar “infantil”, etc.

I quan trobes tot això a Sitges i a més el lloc té encant, està ben situat, està decorat amb gust i s’hi menja bé doncs… al blog de cap!

El Restaurant Beach House està al Passeig de la Ribera, té un menú bé de preu (18€), una carta original que si us agrada innovar i provar coses diferents us agradarà.  Ara que ja fa bon temps és ideal perquè té una terrassa àmplia, i com que és una zona peatonal els nens poden moure’s sense que haguem de patir.

IMG_9560

IMG_9585 IMG_9583

Les taules són portes antigues amb vidre a sobre.

IMG_9577 IMG_9586

Fusta i decoració molt d’acord amb el paisatge de platja. Colors blaus i grocs, de llum i mar. IMG_9571 Com podeu veure és una casa antiga i rehabilitada com a restaurant. Preciosa, oi?IMG_9570 IMG_9569 IMG_9568Hem estat molt a gust. Ah, i si teniu gossos també seran benvinguts. Són molt amables i fins i tot ens han ofert aigua per la Bimba.

IMG_9581 IMG_9580 IMG_9578

Així que ja ho sabeu, si esteu passejant per Sitges i aneu amb nens, us recomano que proveu aquest lloc!

IMG_9589   IMG_9596

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?