Benvingudes vacances

Fa olor a vacances (jo encara no ho estic oficialment) però fa bon temps i tot convida a canviar el xip. El Roger no va al cole i la llum, la gent passejant, la platja, un bon gelat de xocolata o una passejada llarga amb la Bimba són grans motius per desconnectar i gaudir dels petits plaers que sovint estan amagats o la inèrcia del dia a dia no ens deixa veure.

I no fa falta marxar lluny de casa per fer-ho, i més si com jo teniu la sort de viure en un lloc on la gent ve de fora buscant l’encant d’un paisatge i el descans de la ciutat. Em considero molt afortunada en aquest sentit. Tenim plans que són “no plans”: improvitzar, fer el que ens vingui de gust cada moment, dormir, menjar amb els amics, anar pel món sense presses… coses tan simples com aquestes.

Al final només es tracta de voler treure la pols de la bicicleta, collir unes quantes flors, redecorar la casa, obrir el balcó,  canviar l’armari i treure la màniga curta… i taxan! Se’ns planta un somriure a la cara que fa fora l’estrés i les rutines diàries.

Fora horaris d’hivern! Benvingut estiuet 🙂

vacances 2

vacances casa

primavera a casa 2

sitges 2

sitges 4 sitgesbonesvacances

I aquesta cançó de Mishima que m’encanta també us la dedico. Disfruteu de les vostres vacances mentres floreixen les flors!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?