Un regal de comiat de Cute Martina

Ahir ens vam acomiadar de la Paula, o Pauli com diu en Roger. És una amiga seva de la llar que marxa a viure fora amb la seva família, lluny d’aquí. Tots els nens i nenes que van començar junts la llar d’infants, quan amb prou feines caminaven, es tenen un “carinyo” especial, han fet una pinya i s’estimen moltíssim. Són la classe dels Timbals.

Entre tots els pares vam decidir que la Paula es mereixia un regal de comiat… i un regal que fos especial: quelcom que es pogués endur amb ella, que li recordés Sitges i  tots els seus amics, un regal que perdurés en el temps. I desseguida vam pensar en Cute Martina.

Cute Martina és un món d’imaginació, de màgia, de contes i de colors. Cute Martina és un petit estudi-botiga de Sitges que posa molt d’amor en totes les seves creacions. La Marta i l’Alexia t’escolten sempre amb un somriure i capten ràpidament què necessites… i les seves il·lustracions transmetren tot allò que els nens més entenen: la fantasia, l’expressivitat. Des de que va nèixer en Roger que he tingut forces cosetes de Cute Martina: una granota d’estiu, bosses de tela, tovallola, una cadira pintada a mà xulíssima pels seus dos anys… i sempre és una molt bona opció per regalar a algú que espera un bebé, tot és moníssim!

En aquesta ocasió, Cute Martina ens va fer una il·lustració personalitzada per la Paula, amb tots els noms dels petits timbals i de les profes.

IMG_9398 IMG_9399Ahir vam reunir-nos als Jardins de Terramar (un lloc ideal per anar amb nens), per fer un berenar de comiat tots junts a l’aire lliure: l’últim dia per jugar amb la Pauli. Moltes abraçades, molts petons i molts adèus. I és que ha de ser difícil marxar tan lluny i deixar-ho tot… la sort és que encara no en són del tot conscients i no es posen tristos.

IMG_9400

Jardins Terramar

IMG_9412

Entusiasmats, li van fer entrega del regal.

IMG_9406

IMG_9407 IMG_9408Gràcies Cute Martina! A la Pauli li ha encantat el seu dibuix!

IMG_9411

IMG_9417Segur que a la Paula l’esperen moltes aventures, nous amics i amigues, llocs nous per descobrir. Segur que sempre recordarà la classe dels Timbals.

Bon viatge Pauli!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?