Cheesecake amb maduixes pel dia del pare

Avui, com no podia ser d’altra manera, escric pensant en mon pare i en el pare del meu fill. Fa un parell d’anys al meu pare li vaig dedicar aquest post “Retrat del dia del pare”, i l’any passat vaig escriure “El pare de’n Roger”.

Són dos estils de pare molt diferents, de diferents èpoques i diferent tarannà, però els dos avui es mereixen la meva felicitació i el meu petit i humil homenatge: el meu pare és el meu pare (i un avi que adora als seus néts)  i n’he aprés i aprenc moltes coses cada dia, sobretot a ajudar i estimar als altres sense esperar res a canvi. I el pare de’n Roger és la persona que he triat per a que sigui el pare del meu fill… que no és poca cosa! I ho fa molt i molt bé: espanta el llop, llegeix molts contes, s’adorm al seu costat, el porta en braços quan està cansat, van junts en patinet, veuen partits del Barça, i té molta paciència i moltes ganes d’ensenyar-li coses noves.

Perquè s’ho mereixen, perquè els estimo… els hi dedico el meu primer cheesecake amb maduixes!ingredients

La preparació és fàcilíssima! Comencem aixafant les galetes, després afegim la mantega fosa, barregem i col·loquem la pasta al fons del pot. Per preparar la crema de formatge, cal batre en un bol els iogurs, el formatge cremós, el sucre i el suc de llimona, i ho incorporem al pot, sobre la pasta de galeta. Ho reservem a la nevera un horeta aproximadament per a que agafi consistència.

Després només queda afegir les maduixes, tancar i decorar el pot amb una mica d’amor…

recepta cheesecake amb maduixes pastís de formatge amb maduixesrecepta cheese cake amb maduixescheese cake pel dia del parerecepta cheese cake dia del pare recepta cheesecakeA més del cheesecake, el Roger i jo hem fet un altre detallet pel Ferran, no me n’he pogut estar! Us agrada?

regal dia del pareregal dia del pare pajaritaFelicitats a a tots els pares i a tots els Joseps! Gaudiu del dia! Jo us animo a preparar aquesta recepta per celebrar-ho! 🙂

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?