Una llibreria “kids friendly” a Sitges

Quan tens fills petits se’t crea la necessitat de trobar llocs “adaptats” a la teva condició de mare, llocs on puguis gaudir amb ells fent alguna activitat plegats, o simplement un espai on ells s’hi trobin a gust, on puguin distreure’s. És tan difícil… Sóc l’única que tinc la sensació que a molts llocs els nens molesten? És per això que quan en trobo algun que val la pena ho agraeixo molt, i per tant em ve molt de gust recomanar-lo. Ah, i si és un projecte local encara millor.

És el cas de la nova llibreria “Malvasia de Llibres” a Sitges. Des de que vaig tenir notícies de la seva recent obertura que tenia ganes de passar a fer-hi un cop d’ull. Aquest cap de setmana hi hem anat i només us he de dir que hem sortit pensant en la propera vegada que hi tornarem!

IMG_8633 IMG_8634

Una entrada i aparador ben cuidats et conviden a acostar-t’hi. A dins s’hi respira proximitat, calma. L’Òscar rep a tothom amb un somriure càlid i un “què tal? què necessites?”.

Doncs simplement anàvem a donar un cop d’ull, a saludar, a xafardejar… i finalment ens hi vam estar una bona estona! La decoració és molt acollidora, la fusta dóna un toc de calidesa i s’han creat zones per seure i fullejar els llibres que vulguis. Molts detalls ben pensats.

IMG_8635

IMG_8643

IMG_8653

IMG_8655

IMG_8654

I al fons un ampli espai dedicat als més petits. Zona infantil de lectura, amb llibres a la seva alçada, pufs i coixins ben grans per seure i estar-hi còmode mentre remenen, miren… i expliques contes! En Roger es va entusiasmar, no sabia on mirar! Ni jo! Vaig veure autèntiques joies de llibres… Al final es va decidir per “Les set cabretes i el llop”.

IMG_8636

IMG_8645

IMG_8637

IMG_8652

IMG_8639

IMG_8657

IMG_8640 IMG_8641

IMG_8646

IMG_8647 IMG_8648

IMG_8679

IMG_8649

IMG_8658 Només dir-vos que vam sortir d’allà amb 2 llibres nous! Si és que si es fan les coses amb “carinyo” i s’hi posa una mica de generositat i empatia… a les mares se’ns sedueix ràpid!

A més, crec que organitzen “conta-contes”… no ens ho perdrem per res del món! Un bon lloc “kids-friendly” a Sitges i 100% recomanable!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Una llibreria “kids friendly” a Sitges

  1. Retroenllaç: Sitges con niños (III): plan culturalMammaproof Barcelona

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?