Un carrot cake d’aniversari

Per l’aniversari de l’avi Joan ens hem animat a fer-li un carrot cake. Li hem portat per sorpresa, per berenar tots junts i celebrar-ho!

Aquí teniu la recepta.

foto

Ingredients

500 g de pastanagues
500 g de sucre
250 g de farina
125 g de nous trossejades
4 ous
250 ml d’oli d’oliva suau
llevat en pols
bicarbonat
canyella en pols

Preparació

Preescalfeu el forn a 170º. Peleu i ratlleu les pastanagues. En un bol de mida grossa, bateu-hi els ous i després barregeu-los amb l’oli i el sucre.  En un altre bol posem la farina, el bicarbonat i el llevat en pols i barregeu-ho amb la canyella en pols, segons el vostre gust. Afegiu-hi un pessic de sal i remeneu-ho. Afegiu aquesta barreja de farina al bol dels ous batuts i remeneu-ho fins que la massa tingui una consistència homogènia. Trossegeu les nous i barregeu-les amb la massa. Afegiu la pastanaga ratllada de mica en mica a la massa, i ho aneu remenant perquè quedi tot plegat ben barrejat. Unteu el motlle (millor que sigui alt) amb una mica de mantega. Ompliu el motllo fins a la meitat i repartiu la pasta perquè us quedi el mateix gruix pertot arreu. Enforneu-los durant 1hora i 20 minuts aproximadament. Per comprovar si ja és cuit, punxeu un escuradents al mig del pastís, i si surt net, ja el podeu treure del forn!

foto 1IMG_8520IMG_8523IMG_8524IMG_8529 Queda malamente que ho digui jo… però és que ha quedat deliciós! I el millor és que ha agradat a tothom, genial!!

foto 5 foto 4 És bonic sorprendre, celebrar, cridar “FELICITAAAAAATS”, seure una estoneta al voltant de la taula i xerrar plegats de les nostres coses. Plaers senzills i quotidians. Per molts anys papa!

foto 3foto 3

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?