Decoració infantil: l’habitació del Roger | Kidsdeco: Roger’s room

Aquest estiu vam deixar enrera l’etapa de bebé i vam muntar l’habitació nova del Roger. Ell li diu “l’habitació xula”. La veritat és que he disfrutat molt tot el procés de decoració, perquè m’agrada, m’agrada no, m’encanta la decoració d’interiors.

I avui us ensenyo el resultat final. Confesso que em va costar decidir-me en tot (sóc una “caga-dubtes” per naturalesa) i el procés no va ser “dit i fet”, no. Ha estat llarg, he anat comprant cosetes i pensant detallets mica en mica, no ho vaig fer tot de cop. Molta inspiració, molt de Pinterest, molt visitar webs de decoració per acabar adaptant la meva idea i els meus gustos a la realitat… Volia una habitació amb personalitat i… voilà!  Aquí la teniu, així és com ha quedat: una habitació d’estil nòrdic, el meu preferit, però l’he plasmat ‘a mi manera’ combinant-ho amb altres cosetes que m’agraden.

IMG_7222

IMG_7224

IMG_7227

IMG_7226

Des del principi el que tenia clar és que volia empaperar una paret, i també tenia clar que volia un estampat suau, que pogués perdurar en el temps, no massa infantil. Mirant i mirant, buscant i llegint blogs de decoració finalment vaig optar per un paper de Ferm Living. Són tots una passada però em vaig decantar pel model ‘Harlequin menta’ que vaig comprar online a Nordicthink. Geometritzar les parets és tendència i la he aplicat!

Les tres il·lustracions són de la Marta de Tutticonfetti, que fa dibuixos xulíssims! Si doneu un cop d’ull a la seva web i al seu blog segur que us enamoreu d’algun!

El llit va ser el que més em va costar decidir. No sabia si fer-lo de ferro (sempre he estat una enamorada d’aquest tipus de llit i en habitacions infantils m’encanta) o de fusta, semi-alt, que també els trobo molt encantadors. Finalment vaig decantar-me pel model Minnen d’Ikea. Les estanteries pels llibres també són d’Ikea, tot i que no són llibreria, estan a la secció de cuina, hehehe! Ja veieu, cal posar-hi imaginació! Em va agradar posar-les tipus biblioteca, al costat mateix del llit, perquè així podem llegir contes abans d’anar a dormir i els tria i agafa ell mateix. La tauleta de nit és una cadira de fusta, amb un llumet d’estil vintage que vaig trobar al Tiger súuuuper bé de preu.

IMG_7225

Una altra cosa que em té enamorada últimament en decoració són els pompons. Perquè el Roger és un nen i m’he controlat, només n’he penjat dos, blanc i vermell,  que sinó li omplo el quarto de pompons de color pastel… hahaha! Pobret… què us sembla? No queda tan femení oi?

IMG_7223

I també tenim un raconet reservat perquè sigui el seu “espai creatiu”. Ara per ara és més decoratiu que una altra cosa, perquè no s’hi asseu més de 3 minuts seguits, però bueno, mica en mica li anirà trobant el seu punt, espero! I a mida que el vagi utilitzant l’anirem adaptant a les seves necessitats. Les estanteries de sobre són caixes de fusta natural de pi, fetes pel meu fuster de confiança: li vaig encarregar de 3 mides i formes diferents, una amb forma de casa. Vaig pensar en l’opció de pintar-les de blanc però finalment vaig preferir deixar-les en color de fusta.

IMG_7241

IMG_7228

IMG_7152

Finalment un moble d’emmagatzematge d’IKEA, ben pràctic i senzill, que fa un bon servei per guardar-hi de tot: tovalloles, joguines, etc. I a l’espai que queda just a sobre, una làmina vintage de l’alfabet francès (de Lux Paperie), sense emmarcar, enganxada amb una miqueta de washi tape. La tenia des del bateig del Roger, que vaig comprar un munt de papers xulos per embolicar els detallets i aquest em va semblar tan bonic que em va fer pena tallar-lo i el vaig guardar… i ara ha sortit!!

IMG_7237

IMG_7230

Una de les coses més especials d l’habitació del Roger són les cortines. Ja hi eren en la primera habitació i no les vull canviar (almenys fins que el mateix Roger m’ho demani!), perquè són un record familiar, fetes a mà, de ganxet, i per mi tenen un gran valor!

Ara m’estic pensant posar la seva inicial amb cartró, a la capçalera del llit, per exemple, no ho sé…N’he vist algunes com aquestes que m’han agradat. Què us sembla? Sense pintar ni res, tal qual…

  lletra cartró       lletra cartró 2

Bé, espero que us hagi agradat i que us serveixi d’inspiració per si heu de muntar vosaltres una habitació “de nen gran” 😉 Adèeeu!

IMG_7166

IMG_7167

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

12 pensaments a “Decoració infantil: l’habitació del Roger | Kidsdeco: Roger’s room

 1. ohlalamavieenrose

  M’agrada no, lo següent … M’encanta !!! El paper el trobo una autèntica monada, el trobo genialment efímer. Els prestatgets per als llibres és una idea genialíssima ( m’encanten els llibres i trobo súper bonic inv¡centivar-los de ben petits a la lectura ) i els tres prestatges que t’ha fet el teu fuster em rexiflen !! Sobre els pompons et diré que potser tenim massa prejudicis tontos i has fet molt bé de penjar-los hi queden súper xulíssims i no és gens femení pel meu gust ( bona tria de colors ). Com anècdota curiosa et diré que du fer un parell d’anys que uns amics em van regalar el llibre del Petit Príncep que té el Roger, és un autèntic tresor !! Les làmines les trobo súper boniques i originals
  No m’enrotllo més perquè en definitiva, t’estic dient que m’agraden tots i cadascún dels detalls que hi has posat. Es nota que està fet amb cura i amb amor !!
  1 petó

  Respon
  1. vinyetdf

   Gràcies Rosa!!!!! Venint de tu és un gran elogi, perquè tens un gust molt refinat 😉 Encara vull penjar alguna cosa més a la paret, làmines o fotos, no ho sé, i també m’agradaria un puff. Què et sembla?

   Respon
  1. vinyetdf

   Gràcies Laia! No em molesta pas. A més, si t’he de dir la veritat, ja havia xafardejat la vostra pàgina… I no descarto fer-me amb alguna de les vostres lletres de fusta natural. Teniu botiga online?

   Respon
 2. Retroenllaç: El racó de joc d’en Roger | El rincón de juego de Roger |

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?