25 mesos, primavera, llum i color

Ha arribat la primavera i la llum. I amb aquesta llum que entra pel balcó de casa, m’arriben a mi les ganes de flors, de colors, d’obrir finestres i de renovar l’aire.

Tinc ganes d’aprendre a fer ganxet,  sí sí, això que torna a estar tan de moda ara i que veia fer a les tietes i a les àvies, qui ho havia de dir! Alguna voluntària a ensenyar-me’n? I tinc ganes de més coses; de passejar i collir flors, de canviar la decoració de casa; tinc ganes de tornar a tocar la guitarra, de cantar i fer cançons… uffff vull fer tantes coses que no sé d’on treuré el temps!

Bé, per començar, he fet el que tenia més a mà… aquí teniu un petita mostra.

foto-1

IMG_4713

IMG_4722

IMG_4727

I parlant de temps, en Roger ha fet 25 mesos, i cada dia està més i més guapo… oi que si? Ja el veieu, està per menjar-se’l!!! Ara estem a la fase divertidíssima de xerrar i xerrar, que et mores de riure. El que no és tan divertit és quan et monta el número de la rabieta i es tira per terra perquè no fas el que vol… en fi! paciència, paciència i més paciència!!! Ah i estem aprenent a anar al wàter i a rentar les dents, i sembla que ens en sortim! :))

IMG_4759

IMG_4746

IMG_4753

IMG_4751

Retalls de la meva quotidianitat… Bona Pasqua 🙂

img_4720

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

3 pensaments a “25 mesos, primavera, llum i color

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?