Idees per embolicar els regals de Nadal | Ideas for wrapping christmas package

Arriba Nadal i tot i que potser enguany farem menys regals o més baratets, la il·lusió no ens la treu ningú! Ni la ditxosa crisi que sembla que no acaba mai.

L’any passat vaig fer més d’un post sobre com decorar la casa i crear ambient nadalenc: amb material reciclat, amb pinyes, amb whashi tape, de ganxet, low cost, porta espelmes fets a mà, també us vaig ensenyar casa meva, etc.  i per no repetir-me, enguany vull donar-vos idees per a embolicar els paquets. No sé vosaltres, però crec que regalis el que regalis, ja pot ser una tonteria pel tió, un detallet fet a mà, com un regal car i exlcusiu, que si està embolicat amb carinyo, amor i gust, doncs què voleu que us digui, guanya molt i llueix més, no creieu?

Jo encara no tinc clar com els faré els meus (encara no he fet ni l’arbre, ja vaig tard), m’agrada improvitzar i anar provant amb les coses que tinc per casa. Bé, no us enganyaré que sí que he fet una petita compra a Holamama shop eh? Ja us ensenyaré com em queden…

Bé, aquí teniu una mostra de fotos per inspirar-vos. Aneu-hi pensant.

packaging nadal _
packaging nadal 3  packaging nadal 4 packaging nadal 5 packaging nadal 6 packaging nadal 7

packaging nadal 8 packaging nadal 9  packaging nadal 12 packaging nadal 13 packaging nadal 14 packaging nadal 15

packaging nadal 16

packaging nadal 17

packaging nadal 18

packaging nadal 19

packaging nadal 20

packaging nadal 21

packaging nadal 22

packaging nadal 23 packaging nadal 25

packaging nadal 26

Us agraden? Ja veieu que podeu utilitzar un gran ventall de material: papers, cintes, bosses, roba, reciclar pots… tot s’hi val! Sigueu originals! I si voleu fer una petita inversió en aquest tema us recomano la web Self Packaging, és genial, hi ha capsetes moníssimes.

 Apa, feu volar la imaginació i sigueu creatius! Els vostres regals seran únics!!! 😉

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?