També ho havia de dir

Fer un pas enrere per poder-ne fer dos endavant. Pensar i reflexionar, parlar, discutir, abraçar, riure i també plorar. Això és el que he estat fent durant aquests últims dies, perquè sovint és el que ens fa falta fer amb les persones que ens importen.

I em sento com nova, sí, aquesta és la paraula. I fer un pas enrera significa, en certa mesura, rectificar. Potser no pel que fa als sentiments, perquè sentim com sentim i això no es pot jutjar com a correcte o incorrecte, però sí pel que fa a com actuem en determinats moments, moguts per l’angoixa personal.

Per què no parlem més i suposem menys? per què no ens diem més sovint les coses bones i aprenem a expressar millor allò que ens disgusta?

Perdonar-se i tornar a començar, mirar-se als ulls i sincerar-se… hi ha moments en que, per bé o per mal, es fa imprescindible; llavors cal ser valent per fer-ho, si creus que val la pena és clar. I en el meu cas sí, valia la pena.

És millor no deixar passar el temps sense dir als altres lo molt que ens importen, els aprecies o els necessites. I també, tot i que sempre serà menys sovint, si t’emprenyen o t’han ferit. És sa i a tothom li va bé de tant en tant, perquè aporta certa dosi de felicitat. Som humans oi?

Perdoneu pel rotllo, però seria injusta si no ho escric. Bona nit!

20120414-234958.jpg

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “També ho havia de dir

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?