Decoració de Pasqua | Decorating for Easter

La Setmana Santa i la Pasqua són dates carregades de significat religiós i simbolisme, però també de reunions i trobades familiars. Per tant és una bona ocasió per decorar els racons de casa nostra.

Els elements més comuns per fer-ho són els ous de pasqua pintats i els conills. Però, quina relació tenen aquests icones amb la Pasqua? Tenen sentit religiós? Doncs en aquest cas allò sagrat es barreja amb lo profà. Els orígens de la Pasqua Florida (en anglès “Easter”) es remonten a la festa primaveral en honor a la deesa de la llum i la primavera, una època sagrada. Els símbols de la deesa de la fertilitat eren l’ou i la llebre. Vet aquí…

De petits al cole no us van ensenyar a pintar ous? Vinga, refresqueu la memòria i inspireu-vos… Aquí us dono algunes idees!

ous de pasqua

conillets de pasqua

decopasqua

taula pasqua

ous ous colors ous pasqua

conillets galeta guirnalda  ous desitjos

indecora indecora. indecora.com

pasqua

 

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

Un pensament a “Decoració de Pasqua | Decorating for Easter

  1. Joana

    També és l’època que les gallines ponen més ous i per tant s’han de gastar! Si s’ha de fer alguna ofrena seran ous segur!

    Respon

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?