11 mesos | 11 months


                                                

Dia a dia en Roger va “destapant” la seva personalitat, és molt curiós i divertit observar les seves reaccions: s’enfada, demana, exigeix, abraça, fa petons, llença les coses amb ràbia, xiscla… vaja, que sap el què vol el nen, hahaha.

No sé si és normal en tots els nens d’aquesta edat, però en Roger té una fascinació per obrir i tancar portes, totes, i obrir i tancar calaixos, de tot arreu! amb la conseqüent enganxada de dits, és clar! Ah, i també arrossegar cadires, taburets, etc.   Bé, si coneixeu més cassos feu-m’ho saber.

En fi, en Roger va nèixer un 25 de febrer, és d’horòscop Peixos, un signe d’aigua. Creieu en l’horòscop? segurament penseu que són tonteries, i segurament tingueu raó, però jo sempre he tingut curiositat, i curiosament, perdó per la redundància, la meva personalitat s’escau perfectament amb el que diu de mi el meu signe (sóc bessons).

Diu l’horòscop que els nens nascuts sota el signe peixos…

 • Són de naturalesa profundament emocional.
 • Plàcids i reflexius (molt cert!)
 • Tenen una profunda espiritualitat.
 • Són dolços i encantadors. Són també somiadors i imaginatius, i viuen sempre en un món màgic, també quan són adults.
 • Són nens que necessiten molt d’amor i comprensió (com tots els nens del món, vaja…).
 • Se’ls fa difícil adaptar-se a la rutina i als horaris estrictes de l’escola. Tenen el seu propi esquema de vida i els costarà molts anys adaptar-se a aquesta disciplina (ufff, el que m’espera doncs!). Per ells és millor anar a una escola on es fomentin les seves qualitats i la seva imaginació i es respecti la seva original personalitat.
 • Tenen una tendència a no dir exactament la veritat (aiii, “trolero trolero”, hahaha) degut a la seva gran fantasia. No menteixen, sinó que la realitat els sembla tan sosa i freda que no es resisteixen a la temptació de decorar-la una mica. 
 • Capacitat per les arts, on destaquen.
 • Quan alguna cosa no els agrada o no volen fer-ho, no tindrà cap rabieta, però no cedirà, fins esgotar la paciència als pares . Diu que acabaré deixant-li fer el que li doni la gana… Si home! 
 • Són tolerants.
 • Són carinyosos, amables i molt sensibles (sí, en dóno fe), però poden descontrolar-se si viuen en una situació de conflicte (esperem que no es doni el cas) 
 • Tot i que són tímids, tenen un especial carisma que els fa estar envoltats sempre de moltes amistats.
 • La millor forma d’educar-los és  utilitzant l’afectivitat

M’agrada m’agrada, serà un artista el meu Roger, hehehe.  Felicitats!

COMPARTEIX-LO | COMPÁRTELOTweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrEmail this to someone

2 pensaments a “11 mesos | 11 months

Vols comentar alguna cosa? | Quieres decirme algo?